Варвàрски танци на брега на този уикенд

Шестото издание на Wake Up Stran-Jah те привиква за танци до морето

0 коментара Сподели:

Съвсем, съвсем в реда на летните случки времето минава и онзи един момент, в който ще се случи шестото издание на Wake Up Stran-Jah, настъпи. Специално за него варвàрската версия на Wake Up, ще отвори „врати“ и ще посрещне всеки дошъл от близо и далеч, за да танцува под звуците на рафинираната смес от хаус и техно. Лайнъпът е музикално разнообразен, изграден предимно от български артисти, все музикални пътеводители из българската ъндърграунд сцена. Почти всеки от тях те е карал да танцуваш няколко дни подред, напълно обезсмисляйки понятията време и пространство.

Laylla Dane, Bosha, Garo, Svet и Alexandar Kyosev са ти добре познати от емблематичното за софийската електронна сцена Studio EW.
Valentin и Slavi Peev колаборират в лондонския колектив с микро и минимал звучене –  Friends from Afar.
Gentle Dub е едно електронно дуо, което свързваме с youtube подкаст и серия събития обединени под общото име The Sunday Bunch
Музиката на Milesh пък е хипнотизиращ и перфектен бленд между старото и новото – oще една причина да го чакаме с нетърпение.
Stephan Panev е друг познат и любим герой – DJ и продуцент , стоящ зад лейбъла KOMPONENTI и Кръжоците по танци, които бяха една своебразна революция, която всеки път преобръща статуквото.

Victors Mob.идва от космоса, за да разпръсква нови звуци и вибрации, които умело пуска да вървят по линиите на плочите. С live участието си готви още едно пътешествие в космичното пространство.
Stefan Alexandrov е с явни пристрастия към винилите, така че пропукването на плочите ще бъде плюс към шума на морето. Заедно с Mario Milev и Natalie тепърва ще си проправят път из гората на утвърдените имена с особена страст към диджейския занаят.

Морето пак ще е дом на сините вълшебства, дълбоките вдишвания и ония силни усещания по краищата на пръстите ни. Не ни остава друго, освен да обуем обувките си за танци и да потънем в следващия многообещаващ уикенд в Wake Up – Varvara. А до тогава следи Wake Up Stran-Jah 06# тук.

#thankyoufordancing

A ако се чудиш какво да правиш докато дойде време за Wake Up Stran-Jah 06#

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *