Неастрологичен хороскоп: 16-22 декември

Или какво те чака в предпоследната седмица на декември според звездите и маг Жаклина

0 коментара Сподели:

Привет, читателю! Това съм аз, маг Жаклина,

до края на годината остават 15 дни, а в неделя започва зимата…

Овен

Трябва да сте наясно, че каквото и да сте имали като идея за тази година, е много трудно да се осъществи точно по празниците. Стойте на полусъединител и ги изчакайте. Междувременно преориентирайте се и гонете целите си отново през 2020 г., когато Тангра ще покровителства късмета ви.  

Виж повече: 39+1 коледни подаръка, с които да поглезиш близките си

Телец

Увеличете приема на вода, защото седмицата обещава да е дехидратираща. Определя се от Луната и нивото на река Дунав в сантиметри. Мисля, че за всички софиянци е добра новина, че нивото на река Дунав в сантиметри все още не ни влияе пряко, а катаклизмите са далеч. Междувременно обърнете внимание на близките си, идват празници, питайте ги какви чорапи предпочитат. 

Близнаци

От известно време имам пресантимент към вас, изразяващ се в откраднати усмивки и фантазии под душа. Именно по тази причина съм създала идеални условия за вашето добруване тази седмица. Една целувка или коледен подарък ще са достатъчни, за да ми се реванширате. 

Рак

Както пее Орлин Павлов: „От колко време слушам само за това“. Време е да не спрете да се чувствате излъгани и да повярвате в доброто. Другият вариант е да бъдете от другата страна и да станете тези, които лъжат. Пак става, но не е много коректно.   

Лъв

Както пее българският Джъд Лоу, Орлин Павлов, в друга песен: „По-добре да съм сам!“. Така и вие бъдете за кратко сами и ще откриете много ползи в самотата. Моят племенник завърши курсове по програмиране и грънчарство. Скоро му остава само да се научи и да готви и вече никой му не трябва на този свят.

Вие, не бъдете така крайни, а просто прекарайте малко време сами със себе си. 

Дева

Направете един предпразничен целенасочен и откровен физически и психически детокс. Само това, друго не виждам на хоризонта. 

Везни

Очертава ви се да се чувствате изключително отегчени тази седмица. Времето е никакво,  мястото е никакво, само вие сте някакви. Променете мястото, времето и да остане същото, не е фатално, важното е вие да сте в него. 

Скорпион

Починете си добре тази седмица. Цяла година секс и работа, не ви е лесно. А и то вашето не е секс. Вие не просто правите секс, вие рисувате!  

Виж повече: По-сладко е от шоколад: 9 сладкарници в София

Стрелец

Рождениците да помислят за себе си и бъдещето си. Нерождениците да помислят за миналото си. И така, до Коледа се очаква да намерите някакво решение или пък да навлезете още по-дълбоко в съзнанието си. Няма да сте същите, но ще бъдете по-ориентирани и леко недоспали. 

Козирог

Неочаквана среща със стар приятел (наблягам на приятел, а не любовник) ще обърне в неочаквано позитивна посока седмицата ви. Колко е хубаво човек да се върне назад в годините и да си поплаче предпразнично. Увлякох се, простете…  

Водолей

Любовта ще владее седмицата ви.

Сексът ще липсва, но за сметка на това морално-емоционално удовлетворение ще засити сърцето и душата ви като за 10 сношения.   

Риби

Не признавайте пред никого, че тайно сте плакали предпразнично. Нищо че София се наводни от сълзите ви, важното е вие да сте намерили спасителна лодка в предколедния дъжд!

Ако имате нужда от персонални хороскопи, потърсете ме на Фейсбук страницата на маг Жаклина!

Ако имате нужда от празнични намаления, отидете в мола!

Тук ти показваме как да провалиш кариерата си тъкмо на коледното парти

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *