Какво трябва да знаеш за „Нова година в Ню Йорк“

Открехваме вратата съм някои от най-задаваните въпроси

0 коментара Сподели:

Тази година приготовленията за Нова година се въртят не около стандартното „Този път къде ще празнуваме?“, което се задава в тълпата, а около едни други 10 въпроса, които се задават на нас. Да, говорим за Нова година в Ню Йорк или новогодишното priceless surprise парти, което обещава да преначертае стандартната карта на парти локациите в столицата и подкрепено от Mastercard. В следващите редове открехваме вратата към това, което предстои да се случи и хвърляме светлина върху въпросите, които ни задавахте най-често.

Партньори в това приключение ще ни бъдат The Stars Group или гейминг компанията, за която да си спомниш, когато посрещаш новата година, защото може би точно там ще започнеш новата си вълнуваща кариера през 2020 г. Събитието се осъществява и с подкрепата на OMV, които празнуват и 20-годишнина с много награди. Take Away – любимата ни платформа за доставка на храна, ще бъде на място, за да се почерпиш с храна за душата и ще подготвят инсталация, на която да си направиш страхотни снимки за спомен и споделяне в социалните мрежи. 

Купихме си три билета, но приятел не успя и сега е в беда. Дали може да се намери един билет за него?
Съжаляваме, но всички билети са разпродадени. Не, няма как да намерим билет за приятеля ви, защото

не можем да намерим билети дори за приятелите си.

А този транспорт, който го организирате, как ще се движи?
Като совалка през безкрайния космос – ще бъде най-удобния начин да стигнете до галактика Киноцентър. Организираният транспорт ще тръгва от централна локация, ще бъде двупосочен и на цена от 5 лв. в посока. Първият курс по маршрута ще бъде в 19:30, точно навреме за отварянето на вратите в 20:00 ч., а последният ще събере празнувалите в 6:00 от Киноцентъра. Подробна информация за организирания транспорт и останалите начини, по които можеш да стигнеш до Киноцентъра очаквай съвсем скоро в специална статия, посветена на темата. 

Ще има ли закрити вътрешни локации и как да се облека, за да не ми е студено?
С шал, шапка, ръкавици и вълнени терлици! Шегата на страна – да, има закрити локации: 15 бара и 2 зали, ще има и отоплителни гъби отвън. Но все пак напомняме, че датата е 31-ви декември, а основната сцена е на открито. Може би поло е по-удачно от гол гръб.

Какво осигурява билетът?

Билетът осигурява вход за събитието и достъп до всички вътрешни локации – барове, клубове, сцена, зали.

Има ли нужда от резервация/куверт за вътрешните барове?
Събитието е на фестивален принцип – тоест резервации няма да се приемат, а всеки закупил билет има достъп до всички вътрешни локации.

Каква ще бъде храната/напитките и колко ще бъде ли на нюйоркски цени?
Познати софийски food truck-ове ще работят край тротоарите на Голямата ябълка и ще се погрижат да не останем гладни. В духа на събитието ще има суши, бургери  и други хапванки от стрийт културата. Ще има специални уиски и шот барове, заредени догоре от Maxxium, champagne room, вино и напитки с разнообразен градус. Цените няма да се различават от тези на повечето софийски заведения.

А шампанското?
Както споменахме – ще има цял champagne room, в който ще се лее само шампанско. Но не изливай прекалено много, за разлика от най-масовото новогодишно шампанско, това ще бъде супер и за пиене. В този смисъл – не идвай с гореспоменатото или каквото и да било друго, внесено отвън, защото ще бъдеш спрян на входа.

Допускат ли се лица под 18-годишна възраст до събитието и необходим ли е билет за тях?
Всички лица под 18-годишна възраст се допускат, но само с придружител. Ако придружителят е родител, не се изисква подписване на декларация, но се изисква предоставяне на копие от акта за раждане на детето и представяне на документи за самоличност на входа. Лицето под 18-годишна възраст може да бъде придружено и от възрастен, който не е родител – в такъв случай се изисква декларация, подписана от родител и заверена нотариално, в два екзепляра, единият от които се предоставя на входа на събитието. Деца до 8-годишна възраст нямат нужда от билети и посещават събитието безплатно.

Мога ли да дойда с куче?
Домашните любимци няма да бъдат връщани на входа. Молим обаче всеки стопанин да прецени дали събитие от подобен характер е подходящо за посещаване с животно – ще бъде шумно, ще има много хора, ще има фойерверки и други фактори, които могат да бъдат неблагоприятни за кучето.

Бъдете отговорни!

Кои ще бъдат изпълнителите?
Shame Party, Dope Zoo, Eastern Union , Worst Behavior, Vladislav Moustache Love, Valdy, Ritual Gatherings, Dj Radi, IHOU, разпределени в различните локации, а на голямата открита сцена ще свири и Биг Бенд Благоевград с вокалист Петър Салчев.

В колко часа да дойда?

Вратите отварят в 20:00 ч.

Ако искаш да се насладиш на красивите декори и да се потопиш изцяло в атмосферата на Ню Йорк, ела за отварянето на вратите, за да видиш локацията преди да се е запълнила с много хора.

Каква е разликата в билетите от различните ценови категории?
Цената : )) Най-бързата птичка е най-щастливата.

10 филма с Уди Алън с рейтинг над 7,5 в Imdb.

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *