Пловдив от сутрин до вечер

През 2019 година всички погледи ще бъдат отправени към Пловдив

0 коментара Сподели:

Пловдив винаги е бил един от любимите български градове, място, на което старото и новото съжителстват в пълна хармония. От 2014 година градът се готви да бъде Европейска столица на културата и до този момент имахме шанса да се насладим на множество културни събития. А най-доброто тепърва предстои. Защото след близо 100 дни Пловдив официално ще бъде обявен за Европейска столица на културата и нямаме търпение да разберем какво ни е приготвил.

Ние си знаем, че Пловдив е един от най-красивите градове в България, че водите на Марица поздравяват всеки, който влиза в града, че тук са едни от най-привлекателните жени в страната и още много. Ново видео представя всичко това, което ни привлича в Пловдив. Заснето е изцяло в града и показва локациите, с които той е известен, и хората, които прекосяват улиците му, любуват се на гледките от тепетата и пият кафето си на главната улица точно преди нощният живот да започне. Защото в Пловдив всичко се случва. Събития, емоции, моменти… особено когато сме заедно.

В рамките на 30 секунди, благодарение на видеото ние се потапяме в Пловдив и във всичко онова, което той е,

като красивата гледка от най-високия хълм в Стария град, където художникът Атанас Хранов провежда открит урок. 

Посещение на Пловдив не минава без разходка до Гребната база, родила много родни спортни звезди и готова да обучи бъдещите надежди.

Запознаваме се с градските лица: млади хора, които си подават ръка, влюбени двойки, които се срещат на главната градска улица. Ставаме свидетели на живота в Пловдив от сутрин до вечер: сутрешното кафе, следобедната разходка до пеещите фонтани и нощи, изпълнени с разнородна музика.

Видеото промотира Пловдив като град, изпълнен с живот, където изкуството има много лица. Музика, картини, танци. Традициите, които са запазени и до днес и предавани от поколение на поколение. За тях разказва с ръцете си Елена Драмова на своята тъкачница за платове.

Танцуващият с огън на свой ред е символ на града, който кипи от енергия. И накрая класическият балет се преплита със суинг танците, за да покаже, че дори и различни, ние знаем как да творим заедно.

Продължаваме да очакваме с нетърпение какво предстои да ни представи Пловдив. Защото тук всичко се случва, особено когато сме #заедно.

Ако си в Пловдив и искаш да споделиш емоцията с Instagram, виж няколко полезни похвата тук.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *