11 лесни Хелоуин костюма за в последната минута

Ако още не си измислил нищо – това е твоето спасение

0 коментара Сподели:

Всички мразим, когато Хелоуин се пада в средата на седмицата и няма време да си подготвим подобаващи костюми за бляскавите партита, на които сме канени. Ако не си измислил какво да си – спокойно, всички вече сме царете на креативността в последната минута.

Ето няколко предложения, с които лесно и евтино можеш да спасиш ситуацията:

Миньон

Жълт тишърт и очички на главата, направени с подръчни средства (купичка за крем карамел и хартия с черно кръгче например). Само това е необходимо, за да се превърнеш в любим герой от Despicable Me.

Виж повече: 5 лично изстрадани грешки, които да не допускаш с Хелоуин костюма си

Миска

Официална рокля, лента с надпис, коронка от магазин за левче и букет в ръката. В титлата можеш да се развихриш с конкурс стил „Мис Долно Сусурлево“, „Мис Антифриз“ или „Miss Malka Basserka“ (за съжаление всичките истински конкурси).

Бирпонг

Костюм с уникално съотношение себестойност/оригиналност – на цена от жълти стотинки, с инвестиция от няколко минути и малко тиксо можеш да се превърнеш в звездата на купона. Е, сигурно ще те целят цяла вечер с топки за тенис, но да бъдеш селебрити винаги идва с цена .

Гръцка богиня

Класически костюм за последната минута: като нямаш какво да облечеш, нахлузи един чаршаф. Туистът тук са златните украшения, които ще подсилят гръцката ти божественост. Ако после те питат дали си хостеса в Happy, приеми комплимента с усмивка.

Кактус

Лесен за имитация представител на домашната флора. Просто взимаш нещо зелено, покриваш го с дребни бели боклучета и слагаш някакво цвете на главата си. Бум!

50 нюанса сиво

Ако имаш подръка пантон, а нямаш време за пазаруване – вариантът е един: слагаш куп различни разцветки на сивото по себе си и… воала! Също така работи с мръснобял тишърт и обяснението, че си „18% сиво“.

Виж повече: Маскирай се тренди всеки ден, а не само по Хелоуин

Ананас

Ако някой вече си е заплюл кактуса, има един страхотен план Б, също толкова лесен и ефектен – а именно ананас. За да се превърнеш в краля на тропическите плодове, просто слагаш нещо жълто, допълваш го лекичко с псевдо бодлички и си поставяш зелена корона. Найс, а? 

Луда жена с котка

Симпатичен, лесен костюм, който можеш да постигнеш с подръчни средства като стар халат, ролки, плюшени играчки и грозни очила. В драматичен момент от партито също така можеш да махнеш очилата, да разклатиш на каданс коса и – уау – ставаш секси пиче!

Сладоледче

Ако най-добрите ти приятелки вече са Кактус и Ананас, последното от серията „Плодчетата“ е да си сладолед. Принципът е същият – основа в бонбонени цветове, малко шарена декорацийка и нещо за глазура на главата. Нямам как да сгрешиш с балонче за черешка.

Поп арт

С няколко движения можеш да се превърнеш в произведение на изкуството, сякаш излязло изпод четката на Анди Уорхол. За допълнителен драматичен ефект добре ще стои закачливо надписче стил Zap!, Yeah! или Boom!. Може и на български: „Опа!“.

Супермен

Ето един мързелив костюм и за мъже. Слагаш тишърт с логото на Супермен (всеки има поне един за спане) под разкопчана риза, сякаш са те хванали точно в процеса на преобличане между Кларк Кент и спасяване на света. Работи най-добре при мъже без шкембе.

Ето ти още 5 идеи в какво да се маскираш на Хелоуин

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *