Вкусът на историята в халба

Бира „Братя Прошекови“ се завръща

0 коментара Сподели:

Накъдето и да поемат душите ни на градски номади, докато се разхождаме в сърцето на София, навсякъде откриваме ярката следа на две от най-будните лица в историята ни – братя Прошек. От Народното събрание, през Орлов и Лъвов мост, до Централна гара, Паметника на Васил Левски и, разбира се, една от първите пивоварни у нас – Георги и Богдан Прошек са част от хората, обрисували с делото си културния облик на столицата. 

Духът им излиза от бутилката на легендарното крафт пиво – бира „Братя Прошекови“. 

Както всяка легенда, тази бира също е създадена по семейна рецепта, опазена в тайна от първата глътка до последната ѝ капка. Именно заради любовта към миналото си наследниците на фамилия Прошек решават да я върнат към нов, вълнуващ живот. Бира „Братя Прошекови“ се завръща на родната сцена на хмела, след повече от 170 години от първата си поява. 

Лимитираното крафт съкровище е тук, за да потопи сетивата ни в усещането за класа и вкус. Затова повече от всякога нямаме търпение да се завърнем в миналото. Едва тогава заедно с бира „Братя Прошекови“ ще открием автентичния вкус на бъдещето. 

За поръчки цъкни тук.

Най-пивките бири от българските пивоварни

Какво още се случва?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *