5 събития за след работа: 10 – 14 септември

Бурният септември ни води тук и там - виж къде

0 коментара Сподели:

След почивните дни почти забравихме що е то делник и как да го облагородим, така че да стане по-лесен за преглъщане. Имаме късмет, че в градската джунгла винаги има къде да се скриеш, и още във вторник се отправяме към Cactus Lab, а след това виж къде още.

BOTANICAL DESIGN EVENT 4 / РАСТЕНИЕ В БИЖУ
Вторник, 17 часа, Cactus Lab

Ако обичаш да носиш любимите си неща близо до сърцето, то бижутата на 3va’s Handmade ще удовлетворят желанията ти. Вдъхновена от красотата и нежността на всички сукуленти, авторката успява да пренесе изяществото им в миниатюрни бижута и аксесоари, които ще намериш този вторник…. в естествената им среда – Cactus Lab.

SOFIA ONLINE BUSINESS NETWORKING

Вторник, 19 часа, SOHO Sofia

Ако някога си мечтал за онлайн бизнес или поне си обмислял идеята като добра алтернатива за пазар, то това събитие ще ти даде насоки как и защо да стартираш. На по чаша следработно питие ще можеш да се запознаеш с основните принципи на работа в онлайн бизнеса, както и да обмениш въпроси и идеи с хора с подобни интереси.

МАШИНА НА ВРЕМЕТО: 20-ТЕ

Понеделник – неделя, 10 часа, Serdika Center

Сердика Център се превръща с машина на времето, която тази седмица ни води към 20-те години на миналия век. От понеделник до неделя изложбата „Машина на времето“ ще те разходи из най-интересните моменти на емблематичното десетилетие. За финала на пътешествието ще се погрижи Мишо Йосифов и квинтет с типичното за отминалото време джаз звучене.

GRAFFOPOST FEAT. MISHKA THE MOUSE

Петък, 18 часа, CUSH.BAR

Проектът ГРАФФОПОСТ изцяло се е заел с преобразяването на градската среда с артистични намеси. Тазгодишното издание дава изява на три креативни дами. Този път е ред на Виктория Георгиева – Mouse. Ако поне веднъж си се разхождал из улиците на Варна, със сигурност си забелязал прекрасните ѝ творения, в петък ела да видиш преобразеното пространство в София, а след това заповядай на по едно в CUSH.Bar, на квАРТална територия.

NORDIC SOUNDSCAPES

Петък, 21:30 часа, TELL ME

Nordic Soundscapes са специални вечери, в които съзнанието ни избягва далеч от всички близки хоризонти и се отправя към  hypnotic pop, indie, melodic house, electro pop, trip-hop, dark electronica, experimental, alternative, disco, ambient и techno необятните полета. Форматът на партитата ни е добре познат и любим. Ако все пак не си успял да присъстваш, ще чуеш Björk, Röyksopp, Fever ray, Trentemøller, Lykke li и много други.

Виж как можеш да започнеш отначало след края на лятото.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *