5 събития за след работа: 17 – 21 септември

Тази седмица сме се отдали на културна програма.

0 коментара Сподели:

От понеделник стартираме с няколко изложби, за които сме в очакване от доста време. Седмицата подарява събития, които да повишат работната ни мотивация и такива, които да ни разходят из историята на града. Не сме забравили да оставим място и за лайв концерта, който да стопли душата ти абсолютно заслужено.

LESSONSLEARNED– БАЙЧО ГЕОРГИЕВ, ЛЮБА ВЕЛЧЕВА И МИЛЕНА СТРАТИЕВА

Понеделник, 19 часа, „ПЕТЪК“

Понеделнишки и по навик се отправяме към бар „ПЕТЪК“. Но не сме се подвели, очакват ни Байчо Георгиев, Люба Велчева и Милена Стратиева – двигателите на бизнес академията 9 Academy и основатели на Фондация „Девет“. В рамките на формата LessonsLearnedще ни разкажат всички тайни от наученото през годините си в бизнеса, НПО сектора и изкуството.

NOT MY ART – EXHIBITION

От Понеделник, 19 часа, Място 167

Проектът Notmyartизлиза извън рамките на самата изложба, провокиран от конкретната случка на прерисуване на фотографията на Александър Станишев и продаването на картината без негово знание. Дискусиите за морала в изкуството провокираха много творци да изпратят собствените си интерпретации на въпросната снимки и ет, че дойде моментът да ги видим събрани на едно Място 167.

ЗА СОФИЯ 03: ОБЛИК И БИЗНЕС

От вторник, 18 часа, Галерия Структура

Трето издание, част от серията дискусии, организирани от Визия за София, ще разгледа темата „Облик и бизнес“. Фокусът остава насочен към облика на града и кореспонденцията му с визията, усещането и атмосферата, които София носи. Този път по-конкретната дискусия ще се насочи към частните инициативи за реклама и търсене на разпознаваемост на бизнеса и други негови намеси, като например местата за хранене, които използват и оформят градското пространство и пряко влияят върху облика на средата.

ПРЕМИЕРА НА „105 МИНУТИ СОФИЯ – ИСТОРИЯ НА ГРАДА“

Вторник, 19 часа, кино „Люмиер Лидл“

Отделяме нужното внимание на историята на града и го правим по възможно най-приятния и интересен начин. Отправяме се към кинозалата, където ще гледаме „105 минути София – Историята на града“ , пълнометражният документален филм събира епизоди на вече съществуващата поредица „5 минути София“.

DESY& SKYWHITETIGERLIVE

Четвъртък, 21 часа, Клуб Терминал 1

Четвъртък вечерта си запазваме за лайв изпълнението на Desy& Sky White Tiger в Терминал 1. Ако още след средата на седмицата вибрираш на уикенд честоти, то няма да останеш самотен. Ще се понесем на вълните на музиката им и ще забравим ежедневните мисли ден преди края на седмицата.

Виж къде из Европа можеш да намериш U2 тази есен.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *