5 събития за след работа: 24 – 28 септември

Няма да крием, че тази седмица изобилства от интересни събития от всякакъв характер.

0 коментара Сподели:

Представяме ти пет  интересни случвания и признаваме, че след някои от тях сериозно се съмняваме в успешното ходене на работа на следващия ден. Предвиди си болничен за четвъртък, защо – чети тук.

МАЛКИ ФИЛМИ В БАР ПЕТЪК
Понеделник, 20 часа, „ПЕТЪК“

Понеделнишки започваме супер лежерно и приятно в познатата обстановка на „ПЕТЪК“. Форматът малки филми вече ни е любим и приляга перфектно на започващата седмица. Ще се завърти микс откъсометражни филми и рекламни клипове родно производство от боянското филмово crew – B2Y Productions.

30-ГОДИШНИ САМО СЛЕД 8 ДНИ – КОЛЬО И ВАНЬО 60-ГОДИШЕН ЮБИЛЕЙ
Сряда, 19 часа, GrindhouseSkateclub

Тази сряда безапелационно си на рожден ден и общонационален празник на всички, които обичаме да се забавляваме и с радост си спомняме или не всички моменти, в които сме късали синджира и сме избухвали някъде с тези двамата. Кольо и Ваньо ще празнуват 30 години или т.нар. 60-годишен юбилей. Освен Retro Motionочакваме и много изненади зад, пред и навсякъде около пулта. Четвъртък го пишем дъждовен.

БЕЛОСЛАВА ЛАЙВ
Сряда, 19 часа, Kino Cabana

Смело може да кажем, че намираме KinoKabanaза една от най-романтичните точки на града. Независимо каква компания си избрал за сряда вечер, със сигурност бихте се изкушили от примамливите коктейли, които правят на бара на откритата сцена. Тази вечер на нея ще гостува любимката ни Белослава, която ще ни напомни, че вечерите с хубава музика под звездите са всичко, което ни е нужно, за да се чувстваме добре.

APARTMENT FOR SALE
Сряда, 19 часа, The Fridge

Чудесен повод да се отбиеш в пространството на The Fridge, ако все още не си го правил. Помещаващо изложби, пърформанси, базари или пък арт уъркшопи, тук винаги се случва нещо интересно и иновативно за града. Този път това е изложбата на Егон ван Херевеге. Пространството ще бъде трансформирано в луксозен имот за продажба – инсталация, базирана на наблюденията му върху изображенията, с които агенциите за недвижими имоти примамват своите клиенти да купят ново жилище.

30+ STAND-UP *
Понеделник, 20.30 часа, Studio 5* music club

Няма по-добър начин за започване на работната седмица от комедийна вечер. Тази седмица заветните 30 години са емблематични и още в понеделник ще се съберем да се посмеем на неволите в началото на възрастта. Замесените лица на сцената ще бъдат Надя Bright, Георги Кючуков и Тео Чепилов.

Вдъхнови се за есенното си облекло.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *