5 събития за след работа: 15 – 19 октомври

Тази седмица градската джунгла се изпъстря с яки събития

0 коментара Сподели:

Ще започнем с музикално пътешествие в далечно измерение, а след това ще се гмурнем в разнообразни изложби, дискусии и вкусни колаборации. Къде да избухнеш седмично, чети тук.

ЕТЮДИ НА БЪДЕЩЕТО ЗВУКОВО-ПРОСТРАНСТВЕН СПЕКТАКЪЛ ПО ПЕТЪР ДЪНОВ
Вторник, 21.30 часа, Зала „България“

Етюди на бъдещето – звуково-пространствен музикален спектакъл по музика на Петър Дънов, духовния учител и философ, чиито идеи, беседи и произведения добиват популярност из кътчетата на цял свят. С участието на международен български GENESIS ORCHESTRA, хора и ансамбъл на Музикална лаборатория за Човека.

BOTANICAL BAZAAR #13 | INSTAGRAMMABLE PLANTS
Сряда, 17 часа, Cactus Lab

Вземи зелен домашен любимец от CactusLab. Този път са ни събрали най-фотогеничните и интересни растения, на които често се натъкваме в instagram. Ще надникнем, за да разгледаме растения от род Alocasia, Senecio, Monstera, Opuncia, Pilea, Ficus, Fittonia и много други, от които може да си избереш и да грабнеш едно за дома или офиса си.

ПРОФИЛ: ДОРА СТРЕЗОВА
Четвъртък, 19 часа, „ПЕТЪК“

В рамките на събитието „Профил“ Дора Стрезова ще разкаже за пътя си от бранд мениджър на „Данон“ до Изпълнителен директор на компанията за България и Гърция. Всички професионални уроци и перипетии и как след това трансформира себе си от корпоративно момиче в майка и предприемач.

URBAN THIRSTDAYS WITH URBANITES & CLUB MATE
Четвъртък, 19 часа, Cage Urban Bar

Проектът за съвременно творчество и култура URBANITES се колаборира с ClubMateза първото си коктейлно парти Urban Thirstdays. Тази седмица ще ни откриеш в CageBar– поканени са всички артисти, музиканти, любители на коктейли, вдъхновени градски хора да пием мате, които имат желанието да обсъждат бъдещи проекти, колаборации или просто искат да прекарат супер вечер в добра компания.

BOOM! X AAF COLLAB LAUNCH / DJ AKASHA
Петък, 19 часа, BOOM Burgers and Booze

В петък празнуваме новата колаборации между любимите BoomBurgersи Александър или AFF. Ще си хапнем вкусно и ще завихрим TRAP парти със селектирана музика от неповторимата DJ Akasha Musika. Екипът обещава тепърва да ни разкрива изненади от предстоящите им проекти.

Ако предпочиташ да прекарваш вечерите си в киното с приятели, виж какво можеш да гледаш тази седмица.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *