5 събития за след работа: 29 октомври – 3 ноември

В седмицата на Хелоуин виж къде са всички призраци и вещици

0 коментара Сподели:

Тази седмица ще е наситена с всякакви активности, които да направят вечерните ти часове забавни и социални. Отделили сме си сряда вечер за маскарадно парти, но не сме забравили и останалите дни от седмицата – какво, що и къде, чети тук.

INFLUENCER TALKS WITH BIBONS

Понеделник, 19 часа, Cosmos Coworking Camp

Influencer Talks, този път ще си говорим с Биляна Славейкова или bibons, както сигурно си я срещал в Instagram. Като едно от най-разпознаваемите лица в социалните мрежи из нашата територия тя ще ни разкаже повече за: създаването на съдържание и визуална идентичност,  инфлуенсър маркетинга и развитието на инфлуенсъра, ще ни даде примери за добри практики в бизнеса.

СТРАШНИ ПРИКАЗКИ

Сряда, 18 часа, SofiaLiveClub

Пощенска кутия за приказки се завръща с тематично четене на „Страшни приказки“. В нощта на Хелоуин не пропускай да бъдеш маскиран. Креативността ти ще бъде поощрена с подарък изненада, а веднага след четенето партито продължава с музика на Майкъл Джексън и много добро настроение.

EARLY BIRD FILM FESTIVAL 14

Четвъртък, от 11 часа, Учебна кинозала на НАТФИЗ „Кръстьо Сарафов“

Официално те каним на откриването на 14-ия Международен студентски филмов фестивал "Ранно пиле": 1 ноември 2018 г., от 12 часа в кинозалата на НАТФИЗ. Ще бъде излъчен и големият победител от миналогодишното издание – филмът “Секс, лула, омлет“ на Ана-Мария Команеску. Чудесен вариант да направиш една по-дълга обедна почивка, а в програмата им ще намериш и какви други филми те очакват и кога.

ALIVE EXHIBITION BY AKIKO NAKAYAMA

Четвъртък, 19.30 часа, галерия „Аросита“  Arosita Gallery – Gallery for contemporaty art

След успехът при първата поява на Акико Накаяма на българска територия, сме щастливи да видим завръщането и. Ще видим пърформанса, където ще минем през различните дълбочини на съзнанието в добре познатия Дом на киното и компанията на ембиънт музиканта E.U.E.R.P.I.. Акико Накаяма ще представи и своята "жива" изложба от картини, замръзнали в момента на действие. Не пропускай Alive exhibition в галерия "Аросита" чак до 14 ноември.

KNAPP THE TARTAN LIST

Четвъртък, 19.30 часа, Koncept 7

Модното събитие за всички ценители на утвърдения KNAPPстил. Есенната колекция The Tartan listобещава да е вдъхновена от класиката, но да изненадва с разпознаваемия за бранда туист.
Ще се насладим на новите модели в пространството на Koncept7 и в компанията на бижутата Papieta.

Посрещни Хелиуин с няколко наистина страховити филма.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *