От Космоса директно в ръцете ти – новият IQOS 3

Новото поколение устройства за всички, които очакват повече - вече са тук!

0 коментара Сподели:

На всички, които ни познават, е ясно, че ние обичаме да преминаваме през живота леко и позитивно, но най-вече с елегантност и стил. Ето защо силно симпатизираме на компании, чиято концепция се припокрива с нашата.

Както знаеш, откакто Филип Морис Интернешънъл (ФМИ) пуснаха на пазара своите иновативни устройства IQOS, които нагряват тютюна, вместо да го горят, десетки хиляди пушачи в България избраха да преминат към по-малко рисковия вариант, спирайки конвенционалните цигари. Благодарение на дългогодишни проучвания ФМИ инвестира вече 15 години и $4.5 милиарда в производството на иновативни продукти и революционнна технология на нагряване на тютюн, която елиминира горенето. В устройствата им тютюнът се нагрява до прецизна температура, така че при аерозола, отделян при употребата на IQOS, да се отделят средно с 90 процента по-малко вредни вещества в сравнение с цигарения дим.

Резултатите до момента ясно показват, че пълното преминаване към IQOS представлява по-малък риск в сравнение с продължаващото пушене, което е и основната причина всички в офиса да сме луди по тях и наистина да откриваме и за себе си положителните ползи от употребата.

Добрата новина пък е, че от компанията не спират да задоволяват вкуса на потребителите си и на пазара вече са новите им устройства IQOS 3 и IQOS 3 MULTI.

И двата нови продукта запазват технологията за нагряване на тютюна – Heat Control TechnologyTM, вкуса и усещането, но за наша всеобща радост са с подобрен дизайн и изключително впечатляваща визия. Определено държим, когато извадим на парти или изискана вечеря нашето устройство, то да е красиво и за окото, а с новите версии IQOS 3 и IQOS 3 MULTI това ни се получава без усилия. Те са с изцяло нов дизайн с мека текстура и флуидна форма, като устройството се разполага идеално в дланта, а напълно интуитивният му интерфейс го прави още по-лесно за ползване.

За всички фенове разказваме, че IQOS 3 има страничен отвор на джобното зарядно, а цялостният му дизайн е още по-добре оформен и компактен от предишните версии. Поставянето на холдера за презареждане вече е улеснено, като разполага и с мултифункционален бутон с дискретна вибрация и осветяване за улесняване на употребата дори и в по-тъмни пространства.

Презареждането вече е по-бързо, а животът на батерията е по-дълъг.

IQOS 3 MULTI пък направо ни кара да се преродим в дългите парти нощи, защото позволява използване без прекъсване за 10 последователни употреби, без чакане за зареждане. Освен това оригиналният дизайн е подобрен с по-компактна форма, позволяваща по-лесно пренасяне и ползване.

Подсказваме още, че новите устройства за нагряване на тютюн ще бъдат налични за потребителите в четири цвята: бял (warm white), син (stellar blue), графитен (velvet gray) и златен (brilliant gold), като продуктите позволяват допълнителна персонализация с повече от 576 възможности и широк асортимент от аксесоари, което предполага да се развихрим и да съчетаем новите си устройства с всяка красива градска визия, която сме си наумили за този сезон.

За финал те съветваме, ако си фен на иновативната технология, да не пропускаш това градско изживяване, което освен по-малко рисков избор от пушенето, ще ти донесе и много повече елегантност в делника. Дяволът е в детайла, така че елегантствай смело!

Освен новите бездимни устройства – тук ти подсказваме още 6 идеи за коледен подарък за него.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *