ЛЮБИМИТЕ НИ ФОТО ПРИЛОЖЕНИЯ

Петте приложения за фоторедактиране за смарт устройство, които могат да те накарат да се почувстваш истински про

0 коментара Сподели:

Този път сме подготвили няколко приложения, които наистина да те накарат да използваш смартфона си пълноценно. Екипът на SmartApps ни асистира и ти представяме пет програми за фоторедактиране. С тях може да рисуваш, да филтрираш, да настройваш, да споделяш и въобще всички неща, които един смартфон може да направи с една снимка. Това са пет от най-сваляните, като на Instagram отделихме специално внимание преди време. Ето какво друго си струва да свалиш:

 

PIXLR EXPRESS

Това приложение спечели симпатиите ни с лесната си работа и добре подбраните инструменти. Разполага с над 600 ефекти, филтри и рамки, всеки от който се комбинира с другите по изненадващо добър начин. Опциите за колаж подбират ключови елементи от кадъра и след това ги подреждат в предварително зададени шаблони. Най-добраата функция обаче е накрая – Pixlr Express те пита дали да запази изображението в същия размер без да се нарушава детайлността и компресията, или просто имаш нужда от квадратна снимка за Instagram.

Свали за Android.

Свали за iOS.

 

PICS ART

Приложението, което ще ти завърти главата от възможности за редактиране, и накрая пак няма да си сигурен дали това е най-доброто, което можеш да постигнеш. Инструментите са хиляди – от управление на баланса на цветовете до превръщане в ретро изображение и добавяне на анимирани картинки. След като свикнеш с позицията на най-важните за теб филтри, със сигурност няма да оставиш телефона. Когато приключиш, може да ъплоуднеш новата снимка във Flickr или Dropbox, a самото приложение също си има собствена социална мрежа.

Свали за Android.

Свали за iOS.

 

ADOBE PHOTOSHOP EXPRESS

Най-популярният продукт на Adobe и верният приятел на всеки фотограф – това е Photoshop. Сега софтуерът има и олекотена версия за мобилни устройства, която разполага с всички нужни инструменти, филтри и рамки, за да придадеш на снимките си истински артистичен поглед. Обемът и изискванията не са толкова големи, както за десктоп компютри, което гарантира бърза и лека работа. Всичко се намира на един палец разстояние, а само това приложение от цялата ни селекция има бутон за премахване на излишни елементи (най-често досадни хора photobomb-ъри), който върши чудеса.

Свали за Android.

Свали за iOS.

Свали за Windows Phone.

 

VSCO

VSCO ти позволява да прилагаш предварително готови филтри или сам да редактираш снимката си. Специалното тук е, че приложението разполага със собствена платформа за споделяне и преглеждане на изображения, като може да откриеш отлични кадри, които ги няма в никоя друга социална мрежа (освен ако авторът не е решил да си ги сподели сам).Имаш достъп до мета информацията на файла (като час на снимане, устройство, с което си снимал и други подробности), а крайният резултат не се компресира и се запазва качеството на изображението. Естествено, че можеш сам да споделиш в Instagram, ако пожелаеш.

Свали за Android.

Свали за iOS.

 

AVIARY

Един от онези фоторедактори, в които се влюбваш още с първото включване. Грабва с изчистен интерфейс и удобен стартов екран. За да не забива смартфонът, Aviary стартира вграденото приложение за снимки. Преодставя както елементарни функции като ориентация, префокусиране, яркост и баланс, така и възможност за добавяне на текст и стикери. Качеството е гарантирано от Twitter, тъй като социалната мрежа закупи стартъпа и сега ключови функции са вградени в приложението със синята птичка.

Свали за Android.

Свали за iOS.

Свали за Windows Phone.

 

Разгледай и любимите ни приложения за спорт, както и за пътуване.

Сподели:
Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *