ЛЮБИМИТЕ НИ ПРИЛОЖЕНИЯ ЗА SHOPPING

SmartApps избра приложенията, с които да пазаруваш абсолютно всичко онлайн, без да излизаш навън в това време.

0 коментара Сподели:

Водещи световни портали за търговия, евтини полети за шопинг туризъм или шопинг от дивана – това са приложения за смарт шопинг, които да направят пазаруването на всякакви артикули поне мааалко по-лесно и удобно.

Ако пък си пред компютъра, виж селекцията на Поли Николова за сайтове за пазаруване на дрехи и аксесоари.

 

EBAY

Онлайн аукционът eBay е лидер в търговете за нова и използвана стока и едно от най-добрите места, където може да закупиш всичко – от коледна украса до потребителска техника. Още със стартирането на приложението избираш от над 60 категории. След това преминаваш към следващата стъпка за закупуване с кредитна карта или през PayPal.  Може да оценяваш търговци и потребители, като чрез този рейтинг преценяваш кой наистина ще ти изпрати стоката и кой ще те "изпържи".

Свали за Android.

Свали за iOS.

Свали за Windows Phone.

 

AMAZON

Няколко са съществените разлики, които карат много хора да предпочетат Amazon за онлайн пазаруване. Тук няма опция за търг, а директно купуваш на предварително зададена от търговеца цена. Разнообразието не е толкова голямо, но тук ще откриеш огромен избор на книги в хартиен и дигитален формат, както и собствени таблети и четци, все пак Kindle е продукт на Amazon. Изключително полезна е опцията за директен съпорт, като поради тази причина приложението изисква постоянен достъп до телефонните повиквания.

Свали за Android.

Свали за iOS.

Свали за Windows Phone.

 

WANELO

Want. Need. Love. Тези три думи стоят зад заглавието и цялсотната концепция на приложението Wanelo. То обединява трите действия в една обща идея за сайт, който с времето преминава в телефона ти. Wanelo е първата стъпка за смяна на гардероба. Регистрираш се с Facebook акаунт или имейл и навлизаш в една от най-големите социални мрежи за стайлинг, подбор на дрехи и аксесоари, купуване на всякакъв аутфит и споделяне на мнения за външния вид. Опростеният дизайн улеснява работата и пазаруването с приложението.

Свали за Android.

Свали за iOS.

 

SKYSCANNER

Ако предпочиташ да обикаляш магазините из Европа, тогава ти предлагаме тази платформа, с която да се възползваш от хубавото време през август и септември и да посетиш дестинации като Милано, Берлин и Барселона на ниска цена. Въвеждаш начална и крайна точка и Skyscanner автоматично сканира всички свободни полети и места на авиолиниите. Може да сортираш по цена, по време на пътуване, по брой прекачване и да филтрираш според сумата, за да не се окаже, че полетът ти ще е по-скъп от самото шопинг изживяване.

Свали за Android.

Свали за iOS.

Свали за Windows Phone.

 

Виж и нашите любими приложения за запознанства.

Сподели:
Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *