ЕНЕРГИЕН ОБМЕН ПРИ ДВОЙКИТЕ

Давай и получавай правилната енергия от най-близкия си човек

0 коментара Сподели:

Със сигурност ти е ясно като две и две, че енергията идва от добрата храна, витамините, успокояващите и релаксиращи свойства на зеления чай, от упражненията и медитацията. По-интересно обаче е как можеш да даваш и получаваш енергия от любимия си човек. Още в училище набиваха в главите ни, че енергията никога не се губи, а само преминава от една форма в друга, от едно тяло в друго. Получавай, но и давай енергия, балансът е важен. От нас няколко идеи как да обменяте енергия по начин, който да кара и двама ви да се чувствате добре.

ЛЮБОВ
Сама по себе си любовта е достатъчен енергиен стимулатор. Тя те държи на високо емоционално ниво, изисква много, но дава на тялото и ума ти още повече. Със сигурност си забелязал как онова тръпчиво състояние на влюбеност те кара да виждаш света по-пъстър от обикновено и да забелязваш неща, които преди си подминавал незаинтересовано. След като е в състояние тотално да промени светогледа, тя е и в състояние и да те държи по-енергизиран от всякога. Интересното е, че давайки любов, получаваш повече чувство за щастие, отколкото получавайки. Така че обичай интензивно, за твое добро е. Липсата на любов пък води до пълен енергиен блокаж, сещаш се, не ти се прави нищо, абе въобще не ти се става от леглото.  

РАЗГОВОР
Приемаме, че любовта я имаш. До теб е онзи човек, по когото неотдавна въздишаше. Вече сте двойка. След като премине първоначалният момент на пълна еуфория, която върви с опознаването, нещата се поуспокояват и вашите две персони трябва да се напаснат на всички нива, включително енергийно. За да се случи това, вие трябва да общувате. Ключовият момент тук е да има за какво да си говорите. Потокът да не тече едностранно и докато единият говори, другият да е разсеян и незаинтересован и обратното. Добрият разговор, в който коментирате, намирате решения на индивидуалните или общите си проблеми, смеете се и оставате с усещане за разбраност, ще ви задържи заедно. Всеки от вас ще влага от своята енергия в диалога и когато в края му никой не се чувства „изцеден“, то значи сте постигнали перфектния баланс, който ще държи всяка от личностите ви в хармония.


СПОДЕЛЕНА ОТГОВОРНОСТ
Малко неща поставят връзките на такова изпитание като споделената отговорност. Независимо дали говорим за квартира, куче и дори дете, споделената грижа сплотява само успешните връзки, останалите падат в жертва на първата трудност. Идеята за „общото“, което по директен или индиректен начин символизира съвместното бъдеще, е изключителен мотиватор и енергиен стимулатор за двойките. Успех в това начинание!  

ИГРА
Всяка двойка има вътрешния си хумор. Някак естествено се появяват специалните неща, които предизвикват онова приятно свиване на лицевите мускули, по-известно като усмивка. Общата игра може да бъде всякаква – от писане на точки за всеки мил жест, който единият направи към другия и обратно (което ще провокира едно доста приятно съревнование), до детски игри в стил „Пу, ти миеш чиниите“, като другият няма право да протестира. Вдъхновение можеш да намериш във френския филм Love Me If You Dare, но не оставяй нещата да излязат толкова от контрол, колкото при Марион Котийар и детската й любов.  

ОБЩА СТРАСТ
Двойки, които се забавляват заедно – оставан заедно. Общите страсти са като носещите стени на връзката ви. Разбирам, че много се обичате, но все пак трябва да правите нещо заедно, като това нещо е добре да оставя и двама ви с усещане за щастие. Важно е да намерите общата си страст независимо дали това ще бъде нещо в стил кайт сърф или по-кроткото гледане на сай-фай филми, или ако щеш игра на шах. Това е общото ви време, което и двамата инвестирате в общо преживяване, което ви прави общо щастливи. Какъв по-добър начин да забравите за проблемите, да се заредите с енергия и да ги отнесете както приказен рицар – триглав змей.

Като бонус ти напомняме, че приятелите ни от Supravit имат витамини за всичко. За да имаш нужната доза енергия през деня, когато живееш динамично, можеш да разчиташ и на Supravit Active.
Накратко така си набавяш комплекс от витамин С, магнезий, ниацин, витамин Е, витамини от групата Б, желязо и коензим Q10, който спомага за поддържане на нормалното състояние на имунната система, кожата, нормалната функция на мускулите. Хубаво е да знаеш, че Коензим Q10 е силен енергиен активатор за клетките, едновременно с това антиоксидант, който осигурява младост (отвътре и отвън) и се бори със свободните радикали. Тоест, ще си млад, красив и във форма по-дълго.

Суправит използват Quali Blends – швейцарски ингридиенти с постоянно високо качество – за производството на витамините и минералите си и са без добавена захар, нишесте, ГМО, изкуствени оцветители, аромати и т.н.

Сподели:
Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *