Изгубените страници на Same Old Me

Метълът дефилира в смокинг: Odd Crew с нов клип и акустично турне в страната

0 коментара Сподели:

STRENGTH, PRIDE, RESPECT & FAMILY! Или казано по друг начин – Odd Crew – най-продуктивната метъл банда в България. Когато се събират за първи път в името на метъл музиката, Васил Райков, Мартин Стоянов, Васил Първановски и Боян (Бонзи) Георгиев са още деца на по десет години. Крехката възраст обаче не отвява идеите им с времето, а напротив, прави ги по-реални и те до ден-днешен ги следват. Създават бандата си на 1 август 1998 г. Оттогава вървят само в посоката, която сами са си избрали, и всичко им се получава повече от добре. Зад гърба си момчетата имат няколко албума, десетки авторски парчета, лайфове и верни фенове, заради които не спират. И няма как да не е така – когато правиш нещо от сърце, то винаги се получава красиво!

Такъв е новият клип на Odd Crew. Изпипан естетически и премислен до последните звук и картина. За заснемането му момчетата са избрали да облекат строго елегантни смокинги, с които да забият на фона на тежки червени завеси и с цялата тази класическа визия да направят препратка към биг бенд времената.

За целта видеото е заснето специално в Националната опера във Варна, а името на парчето е Same Old Me.

Ще имаме възможност да го чуем в предстоящия акустичен албум на бандата, The Lost Pages, който съвсем скоро ще излезе на музикалния пазар. Песните в него са писани изцяло за това издание, така че списъкът е само с нови композиции. Ако смяташ, че Odd Crew носят твоята кръвна група, сигурно ще се зарадваш и на другата новина за бандата. Момчетата тръгват на турне и ще имаш възможността да чуеш всичко ново, което са подготвили, и на живо. Следи за повече информация на страницата им във фейсбук.

Ето още българска музика.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *