5 парчета за танцуване пред огледалото

Обувай кецовете, време е да потанцуваме!

0 коментара Сподели:

Няма да повярваме, ако кажеш, че не обичаш да танцуваш. Да, може да не формираш кръг около себе си, защото се вихриш в центъра на някой клуб и да не обичаш да се впускаш в танцови битки… може изобщо да не ти харесва дори да се поклащаш, когато наоколо има други хора и даже да отказваш на поканите на половинката си за чувствен блус, но… Но, не се прави, че не обичаш да танцуваш! Поне вкъщи, пред огледалото, докато се приготвяш да излезеш, докато готвиш или поливаш цветята.

Всички хора танцуват и всички трябва да танцуват.

Защото танцът е най-красивият начин, по който можеш да изразиш емоциите си чрез движение. Дори никой да не гледа. Когато танцуваш, даваш криле на щастието си, изплакваш тъгата и избухваш в яростта си.

За да проследим как протича денят на един човек, който не просто танцува, а живее в танца, се срещнахме с Виктор Ангелов. Ако искаш първо да се запознаеш с него, виж следващото видео, преди да скочиш в кецовете, за да потанцуваш. 

Hint: модерната хип-хоп култура е толкова заразяваща, че няма да се учудим, ако Виктор те вдъхнови да се потопиш в нея. В такъв случай знай, че с удовлствие за визията ти ще се погрижат Head Hunters, които са истински корифеи на мъжките прически и District, където ще откриеш всичко необходимо за завършен, модерен градски стил.

В 3 минути  ти представяме Виктор, който се запалва по хип-хоп културата заради баскетбола, а понастоящем е хореограф и хип-хоп таньцор от десетилетие насам.

За ритъмът в музиката, модата като елемент от тази култура, софийския хип-хоп и тренди брадите, разказва самият той.

Следващите 5 парчета са селекцията на хип-хоп танцьора Виктор Ангелов, която ще те потопи в атмосферата на танцовите среди.

„Това е може би най- зареждащата песен за танци… Няма танцьор, който да не я знае.“

 

„Една от първите песни, които отключиха нещо в мен. Благодаря на брат ми, че ме напътстваше.“

 

„Тази песен притежава енергия, пълен заряд – какво повече можеш да искаш… Все още ми е любима!“

 

Това е парчето от първия ми танцов лагер и една от първите песни с легендарна хореография. Скоро няма да напусне сърцето ми!

 

„Тази песен не е  хип-хоп, но е песента (заедно с хореографията), която ме вдъхнови да се движа напред и нагоре!“

Неправилният рап на Ицо Хазарта.

А ти защо си тук?!

Какво става в града?! Последвай ни в Instagram и разбери пръв. 

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *