10 признака, че си парти animal

Нашият скромен To do list на софийския парти animal, представен от Smirnoff

0 коментара Сподели:

Знаем, че всеки си има типаж и имидж, на който прилежно отговаря. Само че има едно време от денонощието, в което всички коренно се променяме и слагаме парти физиономията. За това, какъв ставаш след залез, само ти си знаеш, но припознаеш ли се в долните 10 характеристики, официално можеш да си сложиш ново презиме – царя на купона.

ИНТУИЦИЯТА

Ако има парти в околност от пет града и десетина села наоколо, ти си първият, който не само го усеща, но и някакви мистични неврони галопират директно към мозъка ти и това води до странни симптоми, като пресъхване на устата, ускорен пулс и лека до силна нервност.

Единственият начин да въздействаш на абстинентното си парти състояние е да стигнеш до купона възможно най-скоро и възможно най-пръв.

ПОВЕДЕНИЕТО

Не знаеш дали така си си роден, но винаги всичко ти се получава толкова магнетично, особено върху масата, със стилни заешки уши и златна пелерина. Има хора, които са леко притеснителни в непозната среда, други, които се държат твърде фамилиарно, и трети, които се отрязват още даже преди да е започнало най-интересното, но не и ти. Да си център на купона, да си най-интересната персона на партито, и то правейки всичко или нищо, ти е толкова присъщо, че ако някой ден никой не ти обърне внимание, наистина ще погледнеш дали небето си е на мястото и дали Земята още се върти.          

                               

ИЗБОРЪТ

Ти никога не си се обърквАл! И точно затова си велик! Сещаш се как някой се подлъгва за лъскаво новогодишно парти, а накрая се озовава в Обеля 2 с Гошко, Митко и мама Цеци. Или как се обличаш като за червения килим, а неволно попадаш или в Горно Опинци на колене на прасе, или на детски рожден ден. Е, на теб това не може да ти се случи. Ти винаги знаеш къде, кога и с кого.

АРСЕНАЛЪТ

Някои тръгват на парти само с мини дамска чанта или с телефон, ключове и пари в джоба. Други са убедени, че за добро прекарване не е нужно нищо друго освен широка усмивка и „дълбока“ кредитна карта. Ти обаче, врял и кипял в родния парти живот, винаги си подготвен с миникомплект за спешна помощ, който неизменно включва лепенки, активен въглен, аспирин, международна валута и две-три чужди лични карти за всеки случай.

Носиш още кибрит, ваучери за такси, купони за храна, пила и от старите телефони, на които не им пада батерията и са идеални за самозащита, защото никога не се знае къде ще се събудиш сутринта.

ПОРЪЧКАТА

Може да е всичко, но когато става въпрос за идеалната бар селекция, никога не се колебаеш. Винаги залагаш на марка, качество и доказан вкус. Поръчваш водка Smirnoff във всякакви варианти и във всякаква компания, защото знаеш, че така никога не се греши. Идеална за самостоятелен пивък тур, както и чудесен главен герой в коктейли и всевъзможни комбинации – класиката си е класика и ти като виден парти ментор знаеш това.

ЛАФЧЕТАТА

С едно изречение плащаш сметки, сваляш мадами, поръчваш такси и отваряш врати. Парти лексиката ти толкова се е развила, че можеш да се разбереш с лукав барман, агресивна охрана или пиян фейсконтрол на поне четири езика и с двайсет универсални жестомимични превода.

ПОЗНАТИТЕ

Ако знаеш малките имена, рождените дати и зодиите на всички бармани от тук до Приморско, плюс тези на собствениците на клубове и на леля ти Веси – чистачката на Парти център 4КМ, то със сигурност здравата си наджапал в клубния живот, приятелче. Може би ти е време за малко почивка или за още малко от същото.

ИСТОРИИТЕ

Ако се опитваш да разкажеш на приятелите си какво си правил вчера, но грам не се сещаш или ако всички споделят приятните си екскурзии по света и у нас, включително и в Сандански, а на теб ти хрумват само съмнителни женски имена около Монтанско и ценовата листа на близките клубове, която цитираш наизуст, то знай, че „най-хубавите си дни си прекарал нощем“. – А.Г.

ИМИДЖЪТ

 Ако имаш чувството, че пропускайки дори едно парти, нещо в теб умира, хората започват да те гледат лошо и не дай си боже барманите забравят името ти, то определено имаш диагноза – професионален парти animal. За теб да си в центъра на купона не е просто забавление, това е работа – важна, отдадена, креативна и животоспасяваща и в центъра на това, което умееш най-добре, винаги стои негово величество имиджът. Пазиш го по-добре от чифт женски „очи“ и никога не му позволяваш да „пада“.

БЪДЕЩЕТО

Ако образованието ти, доходите ти, усилията и вътрешните ти пориви са насочени към всичко, свързано с нощния живот, то знай, че си парти човек, който не просто излиза през уикенда да се повесели. Наздраве за теб!

Спечели си професионални слушалки.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *