5 топ места за пътуване с приятели

Решаваме на къде ще потеглим на по чаша ароматно кафе

0 коментара Сподели:

Не знам за вас, но аз съм забелязала, че едни от най-добрите идеи се раждат, когато в забързаното ежедневие с приятелите ми успеем да намерим време за кафе-пауза. Например пиете едно бързо кафе и някой споменава как супер много му се иска да тръгне нанякъде, където има възможност да сподели ново приключение със стари приятели. Е, това ако не е чудесна идея, здраве му кажи!

Пътуването с приятели е повод за много смях и нови истории, които да добавите към общите си преживявания. 

Някои компании имат традиция да наемат една и съща вила всяка година или да посещават една и съща местност. Но ако твоята тайфа сте авантюристи, ето 5 места, които си струва да посетите заедно:

Село Селце

Село Селце е приказно място, където да се изгубиш с приятелите си. То се крие в полите на Стара планина, абсолютно откъснато от действителността. В Селце ще ви посрещнат спретнати къщи на над 100 години, достолепни и запазени за възрастта си, както и нови вили, които стриктно спазват дрескода и са също във възрожденски стил, има дори комплекс с басейн. През селото минава Селчанската река,а една от забележителностите е църквата „Св. Иван Рилски“. Местните са гостоприемни и имат интересни истории за споделяне, така че хвърляйте багажа, пийте по едно бързо кафе и се гмурнете в това тайно райско кътче.

Лисабон

Лисабон е новата Барселона и гарантираме, че с твоите приятели ще се влюбите в това място. Ще ви трябва голям запас от разтворими дози кафе, защото има твърде много неща, които си заслужава да видите и няма време да се бавите. Заредете се с пакетчета енергия и се гмурнете в улиците, които са покрити със стрийт арт и много забележителности.  И не си мислете, че през нощта ще спите. Лисабон предлага впечатляваща нощна сцена, а Баррио Алто е един от най-добрите квартали за вълнуващи нощни изживявания. Дом на повече от 250 бара и клубове, това място няма да ви остави да спите.

Лещен и Ковачевица

Ако с твоите хора имате желание да потънете в миналото,  времето да спре  и да споделите един по-специален момент, посещението на тези две села в Родопите е точно за вас. Те са застинали в своята си история, но гостоприемно ще ви пуснат по калдъръмените си улички, край които се извисяват високи каменни зидове и впечатляващи стари къщи по три ката.  Всеки камък шепне различна история за стари времена и човешки съдби. Винаги е приятно подобен момент да се улови с удобна чаша кафе, така че дръжте своето 3 в 1 подръка.

Прага

Прага трябва да е в листата с пътувания на всяка група приятели.  Съветваме те, преди да се гмурнете в това приключение, да се видите за по кафе и да измислите план за действие, защото пиенето на бира е ясно, но Прага е пълна с толкова различни варианти за прекарване – от музеи до търсене на трюфели, че няма да ви е излишно да си набележите няколко основни активности, преди да тръгнете.

Самотраки

На 2 часа с ферибота от Александруполис, Самотраки е вулканичен остров в Гърция, който е топ дестинация за всяка компания приятели. Настроението на острова е хипарско, впечатлява с убийствени гледки, чудни плажове, водопади и дори археологически забележителности, така че има за всекиго по нещо и няма да ви доскучае.

Всички тези приключения съветваме да енергизирате и стоплите с глътки разтворимо кафе. Този бърз и удобен ритуал отнема  минути, но дава съвсем различен старт на всяко пътуване. Сигурни сме, че повечето от вас така или иначе го правят, но сега това може да ви донесе и награда. Jacobs 3 в 1 заслужава да стане новият член на вашата група, защо ли?

Освен че бързо и удобно набавяте вкусни и зареждащи глътки чаромат, всяка промо опаковка на Jacobs 3 в 1 ( промо саше, промо кутия или промо мултипак) крие код, който можеш  да регистрираш и да спечелиш един от 6 ваучера за пътуване за теб и твоя отбор мечта! 

От Jacobs  са приготвили още много награди, които да направят пътуванията ви по-цветни и приятни:  600 броя външни батерии, 300 броя безжични стерео слушалки, 30 броя аудио системи Marshall. Супер, а?

Хващай отбора си и скачай в приключението с Jacobs 3 в 1!

Глътка топлина ще ти донесе и тази напитка, но как традициите в различните страни по света повеляват да я пием, прочети тук. 

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *