НОЩНИТЕ ГЕРОИ – СВАЛЯЧИТЕ

На малка сметка и хубава жена всеки се натиска

0 коментара Сподели:

Обожавам нощния живот. Обичам този момент след 22:00 вечерта, когато градът едновременно заспива и се пробужда. По улицата се усеща смесицата от парфюми и феромони, чува се смях и звук на токчета и точно тогава като митични същества излизат нощните герои, онези,които са солта на всяко парти и без които никой клуб не може.

Богатата палитра на нощните герои неизменно съдържа в себе си красиви нимфи (онези госпожици, които само с едно пърхане на мигли и усмивка омайват мъжкото съсловие на бара),

весели джуджета (компания от наскоро завършили момчета, които са ужасно шумни, движат се в групи и най-често са пияни),

страшни великани (мутроподобни господа, които са непредвидими, гледат лошо и е препоръчително да не бъдат предизвиквани) и най-колоритните от всички герои, а именно свалячите.

Без значение как ще ги наречем – свалячи, донжуановци, коцкари, бройкаджии, мачовци и т.н., винаги говорим за един и същ тип мъже. Те само с една реплика са способни както да те накарат да се смееш, така и да ти развалят настроението за цяла вечер. През годините на активен нощен живот жените срещат всякакви свалячи, но биологичното разнообразие на този вид е толкова богато, че е на практика безкрайно.       

Един наскоро открит тип са мъжете водорасли. Те неусетно обграждат набелязания обект, като се опитват, олюлявайки се в неопределен такт, да установят контакт с жертвата, който плавно да премине в танц и нещо повече.

Плюсът на този вид свалячи е, че те най-често са безобидни и когато им обясниш, че не ти се танцува (с тях), се оттеглят без излишни опити обратно към дъното на бара, от което са изплували.

Минусът е, че типично за водораслите, те са много и опасността да се заплетеш в някое главоломно нараства в по-късните часове, когато алкохолът е казал тежката си дума и ти си готова да схрускаш някое от тях.

Най-разпространеният вид свалячи са хищниците. Те са окъпани в тестостерон мъжкари, които са нахални, нападателни, а понякога дори и агресивни. Искат да „захапят“ най-апетитната газелка в бара, но ако не се получи – и някоя по-обикновена женска ще свърши работа, важното е да си тръгнат с плячка. Плюсът при тях е, че са искрени и няма да ти обясняват цяла вечер как търсят голямата любов, а просто ще ти кажат колко си секси и как нямат търпение да видят дрехите ти на пода у тях. Минусът е, че трудно приемат отказ и ако се опиташ да ги игнорираш, ще трябва да обясняваш цяла вечер, че си имаш приятел и как, дори и в друг град, изневярата пак се брои.

Най-опасният тип са свалячите хамелеони. Те са хубави, с добра физика, знаят какво да ти кажат, за да те накарат да се усмихнеш, и най-важното – знаят как да направят така, че да не разбереш, че са свалячи. Плюсът на хамелеоните е, че са чаровни, умни и могат да те накарат да се почувстваш като героиня от любовен роман. Минусът е, че повечето жени разбират, че са поредната „муха“ и са попаднали на мъж хамелеон, когато вече е твърде късно (т.е. когато „набраният номер на абоната не съществува“). Но въпреки съжалението, че са ги преметнали, споменът за  бурната и страстната нощ си остава и дълго време буди палава усмивка на лицето им.

Най-приятният тип свалячи за жалост обаче е сравнително рядък екземпляр. Така наречените свалячи панди са сладки и непохватни до безкрайност. Те са готини момчета, които най-често въобще не са донжуановци и цяла вечер се чудят как да заговорят обекта на своето желание. Когато най-после, след дълго мислене и консултиране с всички приятели, съберат кураж, са толкова непохватни, че няма как да не събудят усмивка на всяко женско лице. Плюсът на пандите е, че са мили и приятни събеседници, на които спокойно можеш да дадеш телефонния си номер, без да се притесняваш, че ще получиш снимка на „Големия им мечок“ още на другия ден. Минусът е, че заради голямото си притеснение те често остават пасивни, като само наблюдават обекта на желанието от клона (стола) си, докато бавно дъвчат „бамбук“.  

За дългите години по баровете всички нееднократно сме попадали на гореизброените типове. И макар жените да се оплакваме от свалячите, трябва да си признаем, че без тях нощният живот би загубил част от чара си и на нас би ни било доста по-скучно, ако нямаше кой да ни обръща внимание и да гали самочувствието ни дори и с изтъркани реплики като „Мацко, много си хубава, сигурно си модел“.

Ето няколко прости неща, които трябва да научи всеки себеуважаващ се сваляч

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *