8 универсални подаръка, които са подходящи не само за Коледа

Няколко предложения за тези, които пазаруват в последния момент

0 коментара Сподели:

Коледа е време за подаръци. Подходящ момент да зарадваме най-скъпия ни и близък човек с нещо малко или пък голямо, нещо, което знаем, че ще го накара да се усмихне и ще му пасне на душата. Технологични джаджи, аромати за нея и него, аксесоари за красивия ни дом… подаръци ще има за всички от сърце!

LENOVO

Lenovo Yoga 730 е изработен от първокачествен алуминий. Разполага с богато меню от иновативни функции за по-добро потребителско преживяване. Той е ултратънък и ултралек, с елегантен дизайн – перфектен избор за подарък за най-любимия ти човек.

Lenovo Yoga 730 от 2099 лв. 

DKNY & MICHAEL KORS

Размяната на подходящи аромати за празниците е един от най-сигурните сигнали, че с половинката си се познавате добре. За нея Donna Karаn, вдъхновен от свободата и духа на NY, а за него ухаещия на чистота и зрялост Michael Kors.

1. DKNY Stories 100 ml 185 лв.

2. Мichael Kors Extreme Night 120 ml 170 лв.

Jelanié

За домошарите с вкус и феновете на скандинавския дизайн няма по-подходящо място за подарък от магазин Jelanié на „Ангел Кънчев“ 24. Дизайнерски продукти на някои от най-популярните северни брандове, като Muuto, Normann Copenhagen, Menu, ferm LIVING, Woud, By Lassen те чакат и онлайн тук

1. Чаши Design Letters 32 лв./бр.

2. Табло за съобщения Design Letters 52 лв.

3. Дървена играчка 68 лв.

4. Малки лъжички от Ferm Living 18, 20, 27 лв.

5. Мраморна подложка Muuto 76 лв.

6. Значка i rock 17 лв.

SAMSUNG

Ако си достатъчно смарт, зарадвай своята половинка с новия Samsung Galaxy S9+. С двойната задна камера с адаптираща се като човешкото око бленда можеш да увековечиш моменти от празничната нощ в изумителни снимки дори на супер слаба светлина или пък видеа на супер забавен каданс и твое персонализирано емоджи с добавена реалност. 

Galaxy S9+ Слънчево златно 64 GB 1549 лв.

SAMSUNG WATCH

Новото бижу на Samsung – Galaxy Watch 42mm, е перфектен подарък, ако живееш във времето между класиката и технологиите. Кръглият циферблат, ефектът за дълбочина, сенките на стрелките и тиктакащият звук му придават усещане за класически часовник. Особено подходящ за дамите в празничната нощ в цвят розово златно.

Galaxy Watch Розово златно 579 лв.

N8

N8 е номер 1 в нашия списък от дизайнерски магазини в центъра. Тук ще намериш емоционално въздействаща идея, красива мебел или дребен детайл за дома, готин аксесоар за нея или него и гарантирано скандинавско вдъхновение.

ул. „Цар Иван Шишман“ 8 

1. Пауербанк 6500mAh, kREAFUK 97 лв

2. Калъф от естествена кожа Pinetti 82 лв.

3. Клипс от полиран месинг HAY 12 лв.

4. Портмоне от естествена кожа N8 55 лв.

5. Химикал от масивен месинг Ystudio 122 лв.

6. Ключодържател HAY 36 лв

7. Карти за игра HAY 20 лв.

8. Малka табла от японска върба KINTO 39 лв.

Eau Thermale Avène

Дерматологични лаборатории Avène от деситилетия използват силата на Термалната вода, извираща от малко селце в Южна Франция, за да предоставят едни от най-качествените козметични продукти на пазара. В случая ти предлагаме селекция от кремове, които да спрат или поне да забавят следите на времето върху кожата ти. Продуктите на Avène можете да откриете в аптечната мрежа.

1. Physiolift Уплътняващ изглаждащ серум 30мл. 75.90 лв.

2. Dermabsolu Уплътняващ Тониран Крем SPF30 82.50 лв.

3. Dermabsolu Фундаментален серум 90.30лв.

4. Ysthéal Intense 68.90 лв. 

HUAWEII

Smart Watch GT на Huawei ще ти стане най-добър приятел веднага щом го сложиш на ръката си. Той изпраща важни известия, за да си винаги във връзка и да те навигира за маршрути и задачи с едно движение на китката. HUAWEI WATCH GT е елегантен, красив и силен. С керамично стъкло, неръждаема стомана с карбоново покритие и живот на батерията цели 2 седмици. 

Huawei Watch GT 449 лв.

Виж как да се стоплиш тази зима.

Последвай ни в инстаграм.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *