Чат ботовете: новата връзка между брандовете и потребителите

Топ 3 чат бота във Viber, с които си струва да започнете разговор този сезон

0 коментара Сподели:

Ако търсиш бърз и необвързващ разговор, който в същото време може да те позабавлява с ценна информация, тогава Viber чат ботовете са новият ти чат партньор в студените дни.

Най-често използвани от популярните брандове и организации като начин за комуникация с потребителите, чат ботовете представляват компютърни програми, способни да поддържат опростен разговор, да отговарят на въпроси само с един клик и да предоставят информация по предварително дефинирани теми.

Като ново средство за комуникация с настоящи и потенциални потребители чат ботовете са в състояние да взаимодействат с хората по ангажиращ начин, като запълват липсващата връзка бранд – потребител.

Налагането на ботовете като предпочитан канал за комуникация се дължи на повишеното потребление на приложенията за разговори.Проучвания сочат, че над 66% от потребителите използват такива, за да комуникират с компаниите и бизнеса. Във Viber има хиляди чат ботове, които покриват различни теми, така че независимо дали интересите на потребителите са насочени към спорт, музикални фестивали, рецепти за готвене, мода или друго, те със сигурност могат лесно да бъдат удовлетворени.

Вярваме, че ботовете заслужават внимание, затова избрахме 3 от най-добрите и качествени чат ботове във Viber, с които да си поговорите този сезон:

Станете BarçaViber фен на месеца

Миналата година FC Barcelona и Rakuten, част от чието семейство е Viber, обявиха своето партньорство, с което Viber се превърна в официалния комуникационен канал на FC Barcelona. Това доведе до пускане на ексклузивен стикер пакет на Barca и организиране на няколко вълнуващи игри с награди.

Официалният чат бот на Barca дава шанс на запалените фенове да отгатнат резултата от мача преди началото на всяка игра, да гласуват за играч на мача след последния съдийски сигнал и да събират точки за награди.

Всеки месец един щастливец печели титлата "Barca фен на месеца" и една от много страхотни награди. Всеки фен може да се похвали пред приятели със събраните точки, както и да демонстрира колко е добър в точните прогнози в глобална ранглиста в чата. Когато всеки сподели своите прогнози за мача в чата, автоматично се генерира ранглиста, която проследява точките на участниците и всяка седмица оповестява Barca фен. 

Forksy

Да проследявате диетата си ръчно, като отбелязвате всяко нещо, което хапвате през деня, отнема много време и не е нещо, с което повечето хора биха се ангажирали в дългосрочен план. Forksy е бот, който помага на всеки да консумира здравословни храни, като проследява калориите си ежедневно. Чрез въвеждане на точни количества и видове храни, които потребител желае да консумира,

Forksy може да изчисли калориите, както и да даде съвети относно хранителните вещества в определени храни и по-добри техни алтернативи.

Forksy разполага и с подробен дневник, който проследява консумираните храни. Това помага на потребителите да останат осведомени по отношение на всичко, което са хапвали през деня, и в крайна сметка – да намалят теглото си, ако това е целта.

Tech Talk

Като следвате този бот, ще можете да виждате в реално време бизнес новини, гейминг тенденции, нови приложения и още много любопитни факти. Не пропускайте новите заглавия с Tech Talk, помолете бота да ви информира постоянно, особено ако сте фен на технологиите. Можете да персонализирате новините, които получавате.

Сега, след като вече знаете кои са топ 3 чат бота във Viber, побързайте да ги последвате тук. Те са изключително занимателни и забавни, като с тях можете да получите информацията, от която нуждаете, бързо и лесно.

Виж кои са най-масовите форми на диалект в България.

Нещо интересно и за търсещите работа.

Последвай ни в инстаграм.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *