PHOTON за сетивата. Парти, което ще запомниш

Техно мастър клас от Klockworks и Metropolis

0 коментара Сподели:

Фотоните (от гръцки: φωτός – светлина) са особен вид частици, които винаги се движат със скоростта на светлината. Те съчетават в себе си свойствата на вълни и на частици и нямат собствена маса.

Не знаем откъде колективът на Метрополис черпи толкова свежа енергия, но истината е, че през последните 20 години (даже малко повече) все успяват да избухнат така, че след това дълго да са тема за размисъл. И тази година не е изключение, защото това, което ще се случи идната събота, е сбъдната мечта за феновете на електронния саунд.

Едва ли има някой, който да не осъзнава значимостта на събитие като това. Привилегията да сме едва седмата избрана дестинация в света, в която ще се разгърне шоуто на PHOTON след издания в легендарни места, като Гасхоудер, Амстердам; Басиани, Грузия; Бергхайн, Берлин; Принтуъркс, Лондон; ММА, Мюнхен и Аутпут, Ню Йорк и само седмица след шоуто на Awakenings фестивала в Холандия, говори достатъчно.

PHOTON е микс от зашеметяващо, сложно светлинно шоу и безкомпромисна музика. 

Концепцията поставя акцент върху понятието фотон и насочва вниманието върху хомогенното сливане на звук, светлина и пространство. Всяко Photon събитие е уникално, като преплита в себе си разнообразието от подбора на диджеите, през светлинното шоу до избора на локацията. Независимо от мащаба, внимателното планиране и технологията, парти концепцията всъщност е странно интимна, а самият Бен казва по повода:

Бих искал хората да имат чувството, че са изпитали нещо истинско и дълбоко, а не просто аудио-визуално шоу. 

 

PHOTON пристига в България по настояване на Бен Клок, което само по себе си доказва, че събитието ще се помни дълго време.

Всяко издание е различно и няма база за сравнение. От лайн-ъпа до визуалните ефекти – всички елементи са специално съобразени спрямо локацията и се преплитат в уникално шоу с музиката.

В това издание ще имаме възможността да станем свидетели на обединението на суперсилите на четирима титани, превърнали се в икони на световната техно сцена. Членовете на звездния квартет са: създателят на един от най-престижните техно лейбъли в света Klockworks, неуморният повелител на времето Бен Клок, който е мозъкът на партито; майсторът на звуковата манипулация Родхед; лондонското чудо Ашли Бърчет, известен още като Phase, и грузинската защитничка на свободата Нева.

Четиримата DJ-и ще ни въвлекат в мощен водовъртеж от силни преживявания, а суперсилите им ще ни отнесат на друга галактика.

Подгответе се за тотално изпепеляване. Датата е 27 октомври, мястото Inter Expo Center. Следим събитието отблизо тук!

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *