В София през уикенда: 24 – 26 август

Този уикенд музиката е лайв, а събитията с добра кауза

0 коментара Сподели:

Този уикенд се пренасяме на лайв честоти, и то не къде да е, а из най-яките открити сцени в София. Неделно се търкаляме из парковете с тематични винтидж базари, но и благотворителни концерти.

 

ЪПСУРТ LIVE

Петък, 19 часа, Kino & Bar Cabana

Тази петък вечер ни започва отрано, веднага след края на работния ден се запътваме към лятната сцена на Kino Cabana, където ни очакват „Ъпсурт“. Ще си чуем любимите парчета, съвсем неангажиращо ще се забъркаме с нощна София, а какво ще предложи след това градът, остава изненада.

ТОДОР КОЛЕВ ТРИБЮТ – НА ЖИВО
Събота, 19 часа, Маймунарника

Събитието в памет на Тодор Колев ще бъде истински празник за изкуството. На сцената ще видиш изпълненията с музикалното участие на Михаил Йосифов, Велислав Стоянов, Ангел Дюлгеров, Милен Кокошаров, Веселин Еко Веселинов и Росен Ватев. Зад микрофона пък ще бъдат Людмила Дяковска, Димо Стоянов, Ерол Ибрахимов, Ясен Зердев, Гери Турийска, Surmata Harry, Станимир Гъмов, Славин Славчеви Иван Гатев.


VINTAGE GARDEN PARTY & BAZAAR
Неделя, 15 часа, Once upon a time Bibliotekata

Неделно се спускаме за разточителен следобед в двора на Once Upon a Time… Bibliotekata. Тук си добре дошъл с деца, кучета, големи и забавни компании. Но дори и сам, не се колебай да си подариш малко време за почивка, седейки на поляната с книга или разглеждайки специалния винтидж базар.

ЛЯТНО КИНО С „И АЗ МОГА“ / I CAN TOO SUMMER MOVIE NIGHTS

Неделя, 21 часа, Switch

Вече сме запалени фенове на летните кинопрожекции и този уикенд ще споделим с теб една специална. Switch ни събира да гледаме лентата Love.net, но не просто защото филмът е як. Към събитието ще има символичен вход от 10 лв. – сума, която ще бъде дарена към фондацията I CAN TOO, която съществува в подкрепа на децата със специални нужди в България.

6 YEARS FSS|FUTURE SOUNDS OF SOFIA

Събота, 22 часа, Switch

Записва ме си, че сме на рожден ден в събота вечер. Мястото отново е Switch, а празнуващите 6 години на сцена са FUTURE SOUNDS. Ориентираните към дълбокото и мелодично drum & bass звучене ще се завърнат към liquid, funk и jazzy мелодиите в баровото пространство под Моста на влюбените.

Виж какво можеш да очакваш и през седмицата.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *