5 ментови партита на южното Черноморие

Дай зелена светлина на лятното си настроение

0 коментара Сподели:

Лято е и е повече от ясно е, че флиртувайки със слънцето и родните плажове, желанието времето да спре или поне да се забави е спътник на всяка свободна мисъл. Едва ли обаче би искал лежерното ти настроение да пропусне информацията за някое свежо събитие в околността. Точно затова ние сме тук, да споделим с теб с какви ивенти може да нахраниш настроението си и ако не успеем да превъзпитаме темпото на захвърления възможно най-далеч часовник, то поне да прибавим към почивката ти още нещо интересно, така че да ѝ се насладиш на max.

Събитията по Черноморието и тази година не са едно и две и стига да си на правилното място, участваш в тях. Не се и съмняваме, че отдавна си преценил кое е със статус must и кое можеш да замениш с нощното си плуване, но на хоризонта „изгряха“ още няколко свежи предложения за духа от „Мента Пещера“, затова бързаме да ти ги съобщим.

Първото от поредицата event-и е на 4 август в култовия Kite Bar на къмпинг Градина. Точно там, между 14:00 и 18:00 часа с хубавата си музиката ще те посрещне Wosh MC, а от

„Мента Пещера“ са се постарали да дадат зелена светлина на партито с летен коктейл от забавни активности, готини награди и огромно количество освежаващи ментови напитки,

за да се почувстваш на гребена на вълната. Можеш да следиш събитието тук.

Ако на въпросната предна дата се намираш все още на седалката на път към морето, пък ти се иска да се включиш в ментовозеленото парти на „Пещера“, имаш шанс да го направиш още на следващия ден и почивката ти да започне подобаващо добре.

На 5 август Wosh MC те чака посред бял ден от 14:00 до 18:00 часа на къмпинг Смокиня в El Tubo Beach Bar. Тогава отново ще имаш шанса да се забавляваш с активностите, които организаторите са замислили, а от своя страна те ще наградят ентусиазма ти с подаръци, изобилие от ментови коктейли и естествено, всичко ще се случи на фона на хубавата музика на Wosh и плисъка на вълните. Събитието в социалната мрежа следи тук.

Помислили за всички и за факта, че през целия месец август морето ни е дом и споделяме с него различни дати, минаваме напред в събитийния календар на „Пещера“ и на дневен ред е къмпинг Нестинарка.

Мини оттам на 10 август и се насочи точно към Club 35. Отново между 14:00 и 18:00 часа Wosh MC ще се погрижи за настроението ти със стабилна доза музика и усмивки и отново ще валят награди и ще се леят ледени зелени коктейли от „Пещера“. Можеш да си припомняш за часа и мястото на събитието тук.

След това на 11 август зелените партита продължават на Централния плаж на Бургас – в „Палм Бийч“.

Последният спот, в който ментовозеленото парти на „Пещера“ ще се състои, е Naley Beach Bar-ът в Лозенец. Там в пълен синхрон с името на плажното заведение ще се наливат от вкусни по-вкусни ментови коктейли, ще се раздават награди след награди от организаторите и ще се забавляваш с готини активности и готина музика.

Wosh MC и „Мента Пещера“ стартират зеленото си парти посред бял ден точно от 14:00 до 18:00 часа на 12 август, а ти можеш да следиш за повече информация около това лятно събитие тук и както се казва, имаш още един прекрасен повод да освежиш моМента. 

Виж къде можеш да отседнеш и кои места още да посетиш по родното ни Черноморие тук.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *