5 събития за след работа: 16 – 20 юли

Тази седмица парти настроението ни отвежда къде ли не

0 коментара Сподели:

Тази седмица грабвай парти настроението си под ръка и идвай на обиколка из града с нас. Подготвили сме ти ударни събития за следработното ти време, така че да не излезеш от форма и през делничните дни. Освен нощните мероприятия има и всичко друго за душата – изкуство и, разбира се, вкусни неща за хапване и пийване.

BAZA 2018
Вторник, 18 часа, СГХГ

Ако искаш да си в час с модерното изкуство, задължително ти препоръчваме  да на пропускаш Изложбата на номинираните художници за Наградата за съвременно изкуство БАЗА: София Грънчарова, Марта Джурина, Стефан Иванов, Пепа Иванова, Наталия Йорданова, Мартин Пенев, Радостин Седевчев, Вълко Чобанов. Произведенията им те очакват в Софийска градска художествена галерия.

COLORS OF SUMMER
Сряда, 19 часа, Memento 

Ако търсиш най-лесния начин да освежиш седмицата си, те чакаме в Мементо на „Раковски“. Сряда вечер ще бъде в музикалната аура на Vajarov & Paci, а напитките ще бъдат цветни, летни и все коктейлни. Чакаме те на познатата локация, точно в центъра на града.

TAKEOVERLIVE: BOB MOSES
Сряда, 19 часа, Yalta club

Така жадуваният тейковър на Yalta Club пристига тази сряда вечер. Ще се материализира под формата на канадското дуо Bob Moses. В компанията на Liubo Ursiny ще се насладим на звуците на Джими Валънс и Том Хауи. Електроника и поп още от началото на вечерта ще осмислят седмицата ни като доста приятно преживяване.

LA COKA NOSTRA “LIVE IN SOFIA”
Сряда, 20 часа, Maimunarnika

Първият концерт на хип-хоп гурутата La Coka Nostra ще се осъществи тази сряда на територията на Маймунарника. Събитието е част от официалното им европейско турне и е първи от програмата на най-новата платформа за хип-хоп събития в България – All School Hip Hop League. Целта е обединяването и представянето на различни артисти рамо до рамо на една сцена, събрани от любов към хип-хопа, графитите, брейк танците и DJ-инга.

BOOM! BLASTER: BEATS & BURGERS
Петък, 19 часа, Boom Burgers & Booze

Този петък в BOOM! ще ни сервират хип-хоп в големи дози. Зад пулта ще е DJ Akasha, която ще направи вкусното ни изживяване максимално приятно. А като финална изненада, която да те примами, ще ти издадем, че при всеки закупен коктейл ще получиш втори абсолютно безплатно. Ще се видим там!

Ако сте се отправили към Гърция тази седмица, вижте какво си заслужава да видите.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *