5 събития с музика на живо

Ето къде в София можеш да послушаш live музика тази седмица

0 коментара Сподели:

Фестивалите през последния месец ни заредиха с емоции, но жаждата ни за жива музика, вместо да се утоли, взе че се усили. Само DJ сетовете като че ли не са достатъчни тази седмица, затова смело подбрахме пет събития със страхотни музиканти.

JAZZ BOUDOIR С ВЕРА ШАНДЕЛ И АНГЕЛ ЗАБЕРСКИ

През последните седмици се убедихме в успешната комбинация „джаз в парка“ и с радост скачаме при нова подобна проява. Този път отиваме в Борисовата градина, където Вера Шандел от Sentimental Swingers ще ни запознае с френската музика. Компания на сцената ще й правят пианистът и композитор Ангел Заберски-син, Стоян Янкулов на барабани и Веселин Веселинов Еко на контрабас. Събитието е в подкрепа на хората с интелектуални затруднения.
Кога: 25 юли, вторник, 19:30 ч.
Къде: Лятна сцена, Борисова градина
Вход: свободен

BOSSA NOVA ВЕЧЕР

Боса нова води началото си от Бразилия и ако въплъщава в себе си една дума, то това е „лято“. С характерната комбинация между джаз и самба ще ни забавлява цял отбор музиканти, като няма да липсват нито тромпет, китара, саксофон, ударни инструменти или вокал. Едва ли има друг стил, който с такава лекота да те кара да зарежеш всичко и просто да се насладиш на вечерта.
Кога: 25 юли, вторник, 20:00 ч.
Къде: Art Club Sofia, ул. „Цар Иван Асен II“ №6
Вход: 5лв.

РОЗЕ ВЕЧЕР С MINKOV BROTHERS

Ако тази сряда се озовеш в Rose, шансовете да те очаква специално посрещане са големи. Освен welcome drink и вкусни хапки домакините са подготвили музикални изпълнения на пиано и цигулка. В същината на вечерта обаче е виното и по-специално – това на Minkov Brothers. Ще можеш да опиташ бутилки от Le Photographe и Jamais Vuи да си припомниш известната фраза In vino veritas.
Кога: 26 юли, сряда, 20:00 ч.
Къде: Rose restaurant & pizza, бул. „България“ №132
Вход: свободен

SUMMER IS MUSIC: OLD SCHOOL TROMBONE

Вили Стоянов и магнетичните му изпълнения на тромбон ще те пренесат от София до Ню Орлиънс, докато спокойно релаксираш с коктейл край басейна. Музиката ще се фокусира върху 30-те и 40-те години на миналия век и ще включва различни жанрове, като джаз, реге, фънк и хип-хоп. Започваме точно в 20 часа, а мястото е Top Secret, буквално. Сигурни сме, че на такова лятно парти досега не си бил!
Кога: 27 юли, четвъртък, 20:00 ч.
Къде: Top Secret, бул. „Климент Охридски“ №107
Вход: 20 лв.

SUMMER IN THE CITY: TORIA

Знаем колко мъчително може да бъде лятото в столицата, затова слухтим и споделяме с теб всеки ивент, който може да разведри нещата. Естествено, нищо не оправя настроението така, както хубавата музика, а ако към нея прибавиш и лятна напитка, приятната вечер ти е в кърпа вързана! Срещата е в добре познатия Beach Bar, което автоматично прави нещата още по-обещаващи, а музиката ще е акустична, в изпълнение на Toria.
Кога: 27 юли, четвъртък, 21:30 ч.
Къде: Beach Bar, ул. „Г. С. Раковски“ №106
Вход: свободен

В "Дом на киното"  ни чакат също супер летни прожекции.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *