Сумирай мечтите си в три хаштага и спечели готин фото принтер от HP

За да имаш цветно копие на всичките си щастливи моменти

0 коментара Сподели:

Лятото е крайна цел на всички, повратна точка в ежедневието ни, точка на кипене на мечтите ни. И като всяко дългоочаквано такова, то идва, за да ни донесе много незабравими спомени и велики моменти.

Най-добрият начин да запазим всичко това завинаги, е да го снимаме, а най-лесният начин да си го припомняме е да го отпечатаме и материзлизираме. С днешна дата обаче все повече са снимките, скрити зад дигитални носители, и все по-малко са кадрите, които ни радват аналогово около нас. Спомените, скрити зад снимки обаче, имат нова любов и тя е новият HP DeskJet Ink Advantage 3785, най-малкият all in one принтер, който дава светлина на всички яки мигове по всяко време на деня.

Без обвързване, само с wi-fi свързаност от почти всяко устройство или социална мрежа, което го прави лесен за ползване и за обичане.

Принтерът преобръща традиционния потребителски печат с иновативния си, забавен дизайн и предлага възможно най-лесния начин да материализираш кадрите от профилите си в Instagram и Facebook в живия живот. Дори има специално приложение – HP Social Media Snapshots, чрез което можеш директно да изтеглиш снимките от социалните мрежи, а преди да ги отпечаташ, имаш опцията да им зададеш рамка или да напишеш нещо под тях. За този принтер има разработена и нетрадиционна фотохартия (HP Social Media Snapshot Removable sticky photo paper), която пък ти дава свободата да лепиш фотосите навсякъде около теб, за да ти напомнят колко хубаво ти е било, когато си ги правил.

И понеже обичаме да споделяме, когато обичаме, ти споделяме и него. Даже ти даваме възможността да го спечелиш само в 3 лесни стъпки.

1. Помисли си за най-якия момент, който искаш да ти се случи това лято.

2. Опиши го само с три хаштага, които го определят в коментарната форма (напр.: #surf #sun #bestfriend) и добави #reinventmemories наред с тях

3. Стискай палци силно, за да ти се сбъдне и да имаш възможността да го принтираш на супер якия HP DeskJet Ink Advantage 3785

Имаш време до 10 юли да сумираш мечтите си в три хаштага под статията. На 11-ти обявяваме кой е късметлията!

Успех!

КЛАСИКА: СНИМКА С МЕН(ТА) НА ПЛАЖА

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––-

Честито на Ralitsa Chepisheva, която току-що си спечели чисто нов фото принтер от HP.
Нека се свърже с нас относно повече подробности за получаването му.
Поздравления от нас!
Благодарим на всички, които участваха

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *