2 ДНИ, 1 ФЕСТИВАЛ, HIPPIELANDIA

Свеж дръм енд бейс полъх и нетърпеливо техно звучене

0 коментара Сподели:

HippieLandia е фестивал, на който си бяхме заплюли, че ще отидем, но след свежата новина, дошла от организаторите тези дни, шансът да ни видиш там клони към 100 процента. За истинско музикално изживяване, стана ясно, че към програмата се добавя още една фестивална нощ. Освен вече обявените GORGON CITY, NETSKY, GUSGUS, ENEI и HVOB, ще можем да преживеем уникален парти маратон между 1 и 3 юли в компанията още на Black Sun Empire, Dax J, Cooh & Аvigeya, Birben, Riddimbox и още няколко представители на световната сцена, които ще бъдат обявени през следващите седмици.

Мястото е прекрасният парк на летище София до Терминал 2, където на 2 сцени ще пътешестваме в света на музиката много след изгрев слънце. Единствената промяна в програмата е появата на Netsky на 1-ви юли, вместо на предварително потвърдената дата – 2-ри юли (бел.ред. Всички предварително закупени билети за 2 юли ще важат и за 1 юли, без нужда от допълнителна презаверка или доплащане).

Най-нетърпеливи сме да чуем новият дългоочакваният албум III на Netsky, който ще излезе буквално след дни – на 20 май. В онлайн пространството хитове загатват за креативната еволюция, която музиката му е преминала. Хитът му с Emeli Sande – Thunder, както и Work it out, Rio и Higher носят съвременния дръм енд бейс полъх, който определя белгийския диджей като един от най-иновативните музикални продуценти от новото поколение.

Другата дългоочаквана среща е с DAX J. Той ще разгърне потенциала си на втората сцена на HippieLandia отново на 1 юли. Иновативното техно звучене в продукцията на DAX J се превърна в негова запазена марка и авторските му парчета могат да бъдат чути в най-горещите моменти от сетовете на Dave Clarke, Ben Klock, Slam и Gary Beck. Популярното британско списание за електронна музика Mixmag отличава дебютния албум на Dax J – “Shades of Black” като "Най-добър албум за месец октомври 2015г.". Паралелно с това продукцията на младия и талантлив англичанин достига 1-во място в класацията на Juno Records. Dax J има многобройни участия в едни от най-популярните фестивали и  култови клубове в Европа, сред които са Berghain, Awakenings, Fabric, Reaktor, и Glastonbury. HippieLandia Music Festival е повод за първото му гостуване в България, а заедно с него на 1 юли ще застанат и българските техно диджеи RiddimBox, Birben и JVDB.

ОСТАНАЛИТЕ ФЕСТИВАЛИ, НА КОИТО МОЖЕШ ДА ПОТАНЦУВАШ ТОВА ЛЯТО
 

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *