Събития за след работа: 23 – 27 септември

After work за шампиони

0 коментара Сподели:

Тази седмица се потапяме в магията на завърналия се от летни пътешествия градски дух. С много цветове, мистика и коктейли ще споделим Go Guide after work social club vol.4 на познатата на всички градски бохеми градинка „Кристал“.

Хайлайтът в средата на седмицата е придружен от скандинавско кино, любопитна наука и какво ти споделяме тук.

 

Ако следиш Go Guide After Work Social Club внимателно, знаеш, че най-интересните срещи се случват в сряда след работа. Тази седмица боси в жаравата ще те посрещнем с цветове и джипси настроение около баровете в една от най-емблематичните градинки на София – „Кристал“. Рисуване с хена, карти Таро, музика на живо и специални изненади от Vivacom – на 25 септември отваряме портите към мистичния свят, в който подрънкващи дайрета отброяват всеки дъх. Свободен си да танцуваш и да вдигаш наздравици колкото поискаш. И за двете ще ти помогне ром Havana Club, с който сгряхме кръвта и на предишното ни парти.

 

С хладното време Седмицата на скандинавското кино ни се връзва перфектно. Хем вече сме готови да се потопим в уюта на киносалона, хем и филмите са причудливи и ефектни. "Биографиите ни" е мотото на на тазгодишното издание и след големия успех от миналата година и тази ще ни зарадва с 13 заглавия от Дания, Швеция, Норвегия, Литва и Финландия. Виж подробната програма и инфо за филмите на линка на събитието.

 

За поредна година “Нощта на учените” завладява София, този път на територията на MOVE.BG. На 27 септември те очакват редица събития – изложба, игра, прожекция, лекции и незабравими срещи с вдъхновяващи учени. Ще споделим само част от заглавията, които драсват искрата на любопитството ни – Изкуство от микроорганизми, Средновековните замъци по българските земи, Теория на хаоса в ежедневието, а специално време е предвидено и интересни срещи с млади учени.

 
 

“Предизвикването на сетивата, даже и от генерален характер като усещане за вкус или вкусване чрез очите, ендорфинно щастие, сладост, удоволствие, желание за докосване, за опитване са част от целите на проекта Yonko’s Delights, които самият автор си поставя напълно съзнателно” – ако и на теб ти стана интересно, ще се видим в галерия Intro за откриване, питие и начало на петък вечер.

 
 

След като обиколи южното и северно крайбрежие в търсене на вечното лято, r'n'b сирената Preyah се завръща на софийската сцена, за да го сподели с теб. Този вторник изпълнителката ще ни припомни как парчетата ѝ могат да те накарат да настръхнеш точно толкова, колкото и морският бриз, който те е вял през топлите месеци. 

А ти виж какво още те очаква на GoGuide After Work Social Club vol. 4

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *