Шоу с 20 хореографии и 30 изпълнители – наслади се на танцовия спектакъл „Огледален свят“

Позволи сърцето ти да бъде откраднато с музика и танц! На 10 октомври София среща съвършеното събитие – това, което ще те подчини на емоциите

0 коментара Сподели:
Огледален свят

Снимка: Лео Кирилов

Сядаме на първи ред, отваряме очи и душа, оставяме се на приказни движения и ноти – това не е изкуство, следващото е. 

Умението да си лек като облак винаги ни е впечатлявало, затова и откровено обожаваме да наблюдаваме как артистите ни разказват истории през творчеството си. През октомври ни предстои една емоционална среща – такава, след която речникът остава празен, а за ръкопляскането има хиляди причини. Вида на сцената, красивите костюми, аранжимента на музикантите, хореографията на танцьорите – ахваш, защото пред теб се случва жива картина.

Повдигаме завесата на едно от най-вълнуващите събития, които е виждала годината и столицата.

Преживей с нас вечер, различна от всяка друга концепция и изпълнение, които си гледал, прекарай в нашата компания часове, в които се сливаш с непознати тела, усещайки ги повече от близки. „Огледален свят“ е заел ума ни дни преди премиерата си в Pirotska 5 Event Center на 10 октомври – дата, на която ще ти представи 20 хореографии, след които няма как да останеш безразличен. 

Отсега ти издаваме, че събитието оставя без дъх, а още по-хубавото е, че ще можеш да повториш това усещане

още веднъж през октомври – на Halloween Masquerade by Go Guide артистичността отново ще диктува ритъма, а магията на танца ще те накара да настръхнеш… от кеф.

Снимка: Лео Кирилов

Съвсем скоро сърцето на столицата ще сблъска мрака и светлината в „Огледален свят“!

Преживяването поставя на пиедестал въображение, мистерия, красота и дързост пред лицето на общоприетото и подарява провокативни, дълбоки и мрачни изпълнения с такива, чийто класически финес може да докосне душата по най-нежния начин. От хищните трепети на страстта до влудяващия копнеж на любовта, от чистотата на саможертвата до алената поквара на предателството, от болката на загубата до екстаза на победата,

всеки танц в този спектакъл ще бъде късче от пъзел, който накрая ще се слее в едно цяло. 

Събитието е вдъхновено от „Божествена комедия“ на италианския гений Данте Алигиери, като сцената му ще преживее приказни и смели истории с цяло съзвездие от артисти – 30 изпълнители в различни стилове. Очаквай балет, вариете, акробатика във въздуха, чувствени огнени композиции, изящна цигулка и още много!

Снимка: Лео Кирилов

Шоуто е разделено на три тематични части – „Ад“, „Чистилище“ и „Рай“,

които обещават да те преведат от тъмното към светлото. Идеята зад това е да се замислиш, да се „огледаш“ дълбоко в себе си и чрез танц, музика и разкази да усетиш букет от емоции – гняв, страх, копнеж, любов, надежда. Именно това ще те подчини на спектакъла и ще ти позволи

да преживееш всяка една степен на удоволствието чрез визуални ефекти, светлинно шоу и танцово съвършенство. 

И това не е всичко – шоуто идва с много изненади, които ще откриеш на 10 октомври в Pirotska 5 Event Center. Моменти, които ще те предизвикат да се изправиш пред скритите си желания и тайните си надежди точно както и Halloween Masquerade by Go Guide ще накара всички маски да паднат. Правилно прочете по-нагоре, че магията на „Огледален свят“ ще бъде един от акцентите на нашето Хелоуин парти! Това е още една възможност да преживееш най-страшната вечер в годината като една от най-запомнящите се в живота ти. 

Бонус – това няма да е последната ни среща с артистите от танцовия спектакъл. С част от тях ще отброим и последните часове на 2024 г.!

Снимка: Лео Кирилов

Преди да те изпратим към bilet.bg и Eventim, ще ти разкрием и кой стои зад това бляскаво събитие!

Проектът Erianor Events & Experiences е създаден от Натали Павлова през август миналата година като ивент компания, създаваща концептуални събития, авторски и поръчкови спектакли и шоупрограми, които не се ограничават до настоящето, а черпят вдъхновение от фентъзи стилистиката, отминали епохи, древни легенди, загадки и тайнства. До момента са реализирани няколко вълшебни ивента – бароковият бал в Стария град в Пловдив по мотиви от италианското театрално изкуство Commedia dell Arte, огненият митологичен спектакъл Dark Fantasy Show отново на сцената на Pirotska 5 Event Centre, както и „Бохемска феерия: Магията на табора през вековете“ по романтични мотиви от циганските романси.

Огледален свят

на снимката: Натали Павлова

Ерианор обединява множество артисти в най-различни жанрове –

от фламенко до фюжън, от театър до нестандартни изпълнения с огън, светлинни и лазерни ефекти, от балет до стилизиран фолклор. Партнира си активно с няколко танцови школи – сред тях са творческите ѝ съмишленици от единственото професионално училище за фламенко в страната – Flamenco Bulgaria, екзотичните артисти на Boriana Dance & Entertainment, на които поверява огнените и светлинните композиции на спектаклите си, и екстремните красавици от Pole Dance Bulgaria, изпълняващи изящните акробатични композиции във въздуха. 

Снимка: Лео Кирилов

За финал можем само да ти напомним, че да се оставиш на фантазията означава да се влюбиш.

Подари си шоу, което представя светлината в мрака и обратното, защото страстта към танца няма граници!

Halloween Masquerade by Go Guide – прекарай 31 октомври както никога досега

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *