Три бара на Южното ни Черноморие, в които да танцуваш до зори!

Отличаваме ги без да се замислим, защото тук има толкова парти вайб колкото цял океан побира. Харесваме локациите им и легендарния им статут, а сега ги представяме и на теб

0 коментара Сподели:
Три бара на Южното ни Черноморие, в които да танцуваш до зори!

Когато говорим за парти, готини хора, страхотен звук и атмосфера, и то на морския бряг, няма как да не отличим едни от любимите ни барове по Южното Черноморие.

Някои от тях са легендарни, други от няколко години добиха статута на култови, а трети са толкова артистични и чаровни, че няма как да не се отбием в красивите им локации и да танцуваме до зори. Независимо дали предпочиташ огромно парти с гост диджеи, танци до сутринта или свежи агенти, които ще ти направят морето, тези места не са за изпускане.

Поръчай от най-готините им коктейли, избери си твоя стил на преживяване и се запътвай смело натам – знаем, че това, което ще ти се случи, е само от хубавото, и ти стискаме палци да успееш да си тръгнеш, защото при толкова готино парти трудно се устоява. Ето ги и трите бара по Южното ни Черноморие, в които танцуваме до зори.

EXE BEACH

Барове, ресторанти и хотели по Южното Черноморие, които ни очароват с вкус и стил

Още със стартирането на сезон 2024, EXE BEACH избухна със зрелищен фестивал, който събра на една сцена имена като Adriatique, Indira Paganotto, Ilario Alicante и други.

EXE покори софийската, а след това и морската сцена,

създавайки събития, които комбинират шоу директно на пясъка, качествен звук и много цветна публика. Освен заради интересните артисти, в EXE BEACH може да се отбиеш за коктейл, за да видиш познати лица и най-вече, за да се забавляваш. Музикалната селекция обхваща широк диапазон от стилове – просто си избери флаг и тръгвай към плажа. Гатантираме ти жестоко прекарване!

Смокиня, плаж Каваци
088 233 2222

Bedroom Beach

Барове, ресторанти и хотели по Южното Черноморие, които ни очароват с вкус и стил

Отплаваме на юг, за да стигнем до една от забележителните черноморски отбивки, която всички познаваме доста добре. Обширно пространство, зашеметяващ интериор и паметни партита – Bedroom Beach отдавна е синоним на доброто прекарване и е нещо като легенда в нощния живот на морския бряг. Сезон 2024 вече е в разгара си, а тук впечатляващите събития започнаха с много заряд, който е способен да запали всяка фибра в теб и да те настрои на чисто нови честоти.

Разнообразието, което те очаква, е голямо – тематични партита, различни гости и DJ-и,

които обещават много танци и преживяване, което ще си спомняш поне до зимата. Разбира се, не пропускай да се отбиеш тук и през деня, когато мястото е повече от супер за плаж и освежаващи коктейли, които да охладят страстите и да те подготвят за вълнуващите мигове малко по-късно.

Слънчев бряг, Cacao Beach Complex
088 876 4422

Hashtag Pavilion

Барове, ресторанти и хотели по Южното Черноморие, които ни очароват с вкус и стил

Крайбрежната алея на Бургас има своите малки съкровища, като едно от тях определено съвместява всички елементи на доброто прекарване. Hashtag Pavilion винаги изненадва с разнообразни събития, от които да си избереш и да направиш лятото си на юг още по-приятно.

Стендъп, жива музика, DJ сетове и всякакви тематични партита – палитрата им включва цветове за абсолютно всеки вкус.

Не пропускаме да споменем и питиетата – опитният екип тук ще забърка своите тайни с внимателно подбрани съставки, задоволяващи всяко твое жадно предпочитание. Май ти е време за коктейл на морето?

Бургас, Крайбрежна алея
087 647 5990

Барове, ресторанти и хотели по Южното Черноморие, които ни очароват с вкус и стил

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *