Coworking извън града: три места, които съчетават офиса с природата

Заменяме града с планината и съчетаваме полезното с приятното – представяме ти свежи идеи за изнесен офис

0 коментара Сподели:
Coworking извън града

Чист въздух и концепция, която те мотивира да си продуктивен извън нормите и правилата.

През лятото местим офиса в планината, за да съчетаем полезното с приятното, да се запознаем с нови хора и да предизвикаме креативността си. Комфорта намираме в локации, които обещават удобства, предимства, свобода, спиращи дъха гледки и топла атмосфера. Презареждаме батериите и ти показваме формулата за успеха през точките на картата, които превръщат работата в удоволствие.

Coliving Bansko

Coworking извън града

Коливингът е нова концепция, която позволява на професионалисти от различни области да сключат пакет за настаняване заедно с работно пространство, така че да се съсредоточат само върху работата си. Networking Premium Coliving Bansko е такова местенце, чиято идея е базирана на споделената икономика.

Накратко звучи така – кухнята, дневната и пералното помещение са споделени, докато спалнята и банята си остават лични.

Може да избираш между различни стаи спрямо предпочитанията ти, като тук се допускат и животни, така че да няма нужда да се разделяш с четириногия си приятел.

ул. „Кир Благо Тодев“ 1
088 633 1381

Coworking Bansko

Coworking извън града

Търсиш алтернативни възможности, на които да поработиш, за да излезеш от офиса?

Досущ като локациите в София, коуъркинг пространството на Networking Premium в Банско има същите предимства, заради които си струва да запазиш своето място още утре. Гарантираме ти, че работата ще ти върви много повече, ако пред очите ти се разкриват гледките на Пирин, а около теб цари атмосфера на прохлада и спокойствие. Освен всички работни удобства тук може да се включваш в различните събития, които организират на място в хотела – филмови вечери, готварски курсове, концерти на живо, бордни игри и много други.

ул. „Кир Благо Тодев“ 1
088 633 1381

The Pine

Coworking извън града

Случвало ли ти се е да мечтаеш да прекараш работната седмица на място, успяващо да улови магията на Родопите?

Ако поне веднъж тази мисъл е пресичала ума ти, имаме идеално решение за теб. Представяме ти The Pine – смесица от съвременен coworking и coliving, вграден в най-дивата и красива част на планината. Локацията на The Pine е в село Левочево, където освен на прелестните пейзажи, които се разкриват пред очите ти, ще се насладиш и на абсолютен комфорт, СПА и чудесна кухня със свежи локални продукти.

Гарантираме ти, че още с първата крачка се потапяш в атмосферата на уют и спокойствие, в която връзката с природата е основен принцип.

Освен природните прелести тук ще откриеш богато разнообразие от активности за твоята почивка или тийм билдинг, включващи над 30 различни изживявания – от зимни спортове до йога, кулинарни класове, комици, изпълнения с гайди и много други.

с. Левочево
087 648 9772

Multisport-увай, докато си на морето

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч. 

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *