Салоните за красота, които специализират в епилация

Преди да пожънем, трябва да посеем. Придържаме се към правилото дори когато става дума за сферата на естетиката и грижата за кожата. С други думи – ако искаме да сме съвършени през лятото, трябва да се погрижим отсега. Изхвърляме бръсначите, депилаторните кремове и болезнените срещи с коламаската и даваме зелена светлина на лазерното обезкосмяване. И, разбира се, пускаме инфрачервените си сензори в търсене на най-добрите клиники и салони за лазерна епилация.

Bellissimo Clinic

Казваме Bellisimo още с влизането в градския храм на красотата. Първо, защото тук е новата ера на грижата за кожата. И второ, защото специалистите ни предлагат не просто услуга, а лично отношение. Знаем например, че настъпи ли време за лазерна процедура – това е мястото. Освен едни от най-атрактивните цени тук откриваме иновативна, ефективна и бърза лазерна епилация без странични ефекти и изпълнявана само от медицински специалисти. Bellissimo Clinic разполага с революционна технология в областта на лазерната епилация – най-новия лазер DEKA MOTUS AY – Alexandritte и ND-YAG – система с двойни източници, която разширява обхвата на възможните лечения.

За разлика от други лазерни системи обезкосмяването с Deka Motus AY може да бъде правено целогодишно. И съвсем не е нужно да прекъсваме цикъла си от процедури само защото е лято и слънцето наднича в пазвата на града. Методът е подходящ за всеки тип кожа и повлиява ефективно дори най-светлите и тънки косъмчета. Moveo пък е друга иновативна идея! Състои се от повтарящи се преминавания върху малки зони, предизвикващи постепенно затопляне на жизненоважните части на косъма и водещи до унищожаването им по НАПЪЛНО БЕЗБОЛЕЗНЕН начин. И, разбира се, без странични ефекти!

бул. „България“ 102
070 070 888 

Dermal & Lase Center

През зимата кожата ни е подложена на всякакви предизвикателства. Това обаче е и най-подходящият сезон за апаратни процедури. Под менторството на доц. Дончо Етугов и с индивидуален подход Dermal and Lase Center ни вдъхновяват да променим рутината в грижата си за кожата. В клиниката за естетична дерматология откриваме висококвалифицирани специалисти, фотоподмладяване и лазерен ресърфейсинг, всякакви лазерни и инжекционни процедури.

бул. „Арсеналски“ 2
0888 066 651

Satori Laser

Ето ни в бъдещето на лазерната епилация. Тук най-съвременни технологии и опитни експерти те очакват в стилна, елегантна и комфортна обстановка, за да сложиш край на всяко нежелано окосмяване. Модерната им апаратура ще допринесе също за подобряване тонуса и текстурата на кожата ти (може да се прилага безопасно във всеки сезон и на всеки тип кожа). Satori Laser те очаква, за да обсъдите на чаша кафе индивидуален план за лазерна епилация. 

бул. „Витоша“ 131
0882 900 999

Reina Aesthetic

Създаден с вяра в естествената красота, естетичният център е верен на своята философия и предлага процедури за подсилване на собствените ни дадености – без инвазивна намеса или инжектиране на каквото и да било. REINA предлага не просто услуги, а цялостно изживяване – доза релакс и заслужена грижа за кожата, косата и ноктите. В менюто на красотата са и апаратните процедури за лице и тяло. Една от тях е лазерната диодна епилация, която в REINA се извършва с апарат от последно поколение. Процедурата е напълно безболезнена и за разлика от по-старите апарати с нея излишното окосмяване се умъртвява от фоликула.

Ефектът е пред очите ни още след 14-ия ден от процедурата, като трябва да се направят серия от процедури на определен период, за да спечелиш напълно войната с косъмчетата в третираната зона. С иновативния им апарат процедурите за обезкосмяване могат да се правят по всяко време от годината, включително и върху кожа с тен. Подходящи са както за жени, така и за мъже, защото освен за целите на естетиката лазерната епилация тук помага и при враснали косми, фоликулит, а също така и подобрява качеството на кожата. Възползваме се и от безплатна консултация!

бул. „Ал. Стамболийски“ 130-132
0889 385 556 

Целия февруарски брой можеш да разлистиш тук 

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.