Подари (си) гурме шоколадова приказка

  • онлайн - kakao.bg
  • 0897800818

Има един подарък, който пасва на всички. Подарък, който изразява теб, предава послание на другите хора, дава ти възможност да експериментираш и да създадеш настроение. Това е подарък, който се събира в кутия, ароматът му е опияняващ, а нюансите му варират от бял до черен.

За шоколад говорим, разбира се!

kakao.bg е българска гурме шоколадова приказка и предлага ръчно изработени шоколадови бижута, подходящи за всеки специален повод. Имаш възможност да създадеш персонализиран шоколад, изработен точно по твоите критерии за пълнеж, форма и вид шоколад.Палитрата от продукти е по-богата от тази на импресионистите, а възможността да покажеш своя подпис прави цялата картина още по-сладка!

Шоколадът, който предлагат от kakao.bg, е с натурални съставки и е изработен от опитни майстори шоколатиери, което ти гарантира онова разтапящо усещане. Когато избираш подарък за любимия си човек, можеш да добавиш по собствено желание продукти към рецептата, да напишеш послание върху шоколада или да изпратиш шокограма – шоколадово съобщение, което изцяло зависи от теб. Избираш от белгийски млечен, черен, бял или естествено розов шоколад, а шедьоврите се изработват в деня преди доставката, за да се насладиш на вкуса на пресния шоколад.

С идващите сладки празници си мислим, че сайтът на kakao.bg идва като сламка, за която да се хванем и без много маене да създадем персонализирани подаръци за любимите си жени.

Ако пък искаш да елиминираш готвенето, това са любимите ни ресторанти с доставка.

Пусни се в Tik Tok с нас.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.