Swingin’ hall

  • Бул. „Драган Цанков“ 8, 1421 София
  • 0896 84 01 61
  • 21:00 - 4:00

Когато Swingin’ hall отваря врати през далечната 1995, бързо става ясно, че клубът ще е не само приятно място за жива музика, а много повече. Едва ли има много наистина добри български музиканти, които да не са свирили в уютната атмосфера на джаз заведението, което по никакъв начин не е загубило от чара си през всичките години. Белослава, Веселин Веселинов-Еко и Живко Петров са само част от имената, които често ще срещнеш в програмата на клуба.

 

Ексцентричният му облик е запазен и до днес, като тази година Swingin’ hall беше изцяло реновиран, акцентирайки върху ретро стила му. Тук медиите са на почит – старите телевизори служат за маси, а вестниците са влезнали в ролята на тапети, старателно залепени на тавана с декупажна техника. Във всяка посока ще откриеш нещо интересно – някой готин инструмент, закачен на стената, или снимки на велики музиканти.

Дори да знаеш кой ще свири вечерта, това не е гаранция, че няма да има неочаквани изненади. Съвсем типично за Swingin’ hall е спонтанно да се стартира някоя jamсесия, в която да се включат и гостите с музикални заложби. Ако и ти си творец по душа или просто търсиш развлечение сред креативна компания, то клубът на бул. „Драган Цанков“ 8 е твоето място.