Нова пицария в града: Рицаря Pizza & Grill

  • ул. Якубица 19
  • 088 244 4414
  • 11:30 - 22:30

Няма друга кухня като италианската, която толкова трайно да се е настанила в сърцата ни и да вълнува вкусовите ни рецептори ежеседмично. Няма такава диета, която да устои на вкусна пица Маргарита с повече Моцарела или обичайните спагети Болонезе, които са станали неотменна част от менюто на българина. И понеже сме съвременни градски хора и винаги се вълнуваме, когато открием ново място, в което италианската кухня е на почит.

Такова място е Рицаря Pizza& Grill, което ни очарова с изисканата си обстановка и го посещаваме по всякакви поводи било то, за да заситим глада си за някое тестено изкушение или, за да похапнем вкусни бабини кюфтенца и така да събудим носталгията в себе си. Именно в Рицаря италианската кухня среща българската и комбинацията е единствено с цел да засити глава и на най-капризния съвременния чревоугодник.

Рицаря разполага с три салона с общ капацитет от 180 човека. Намира се в сърцето на София, на удобно и комуникативно място в квартал Лозенец. И все пак е далеч от градски шум. Подходящо място е за всякакви служебни или лични мероприятия, а най-много обичаме да го посещаваме, когато обедният глад надделее и ни се прииска нещо вкусно и не задължително здравословно.

Така ще си признаем, че асортиментът от пици и спагети, както и барбекю предложенията на Рицаря ни изкушават почти всекидневно.

Предколедно забравяме диетите и можеш да ни намериш в Рицаря да похапваме залата, основно и десерт за обяд и въобще не ни е гузно от този факт.

Предлагаме ти да изпробваш още едно ново място в града.

Последвай ни в инстаграм.