Любимо място: BlackSeaRama Golf & Villas

  • 9600 Балчик
  • 088 660 1158

Никой не обича да се сбогува с лятото. Целия позитивизъм, с който чука на вратата, всичките луди спомени, които оставя след себе си, чувството за безвремие, свобода… Не лека е раздялата с него. Замислял ли си се обаче, че добрите гости заслужават специално изпращане? Точно това направиха нашите приятели от BlackSeaRama Golf & Villas. Най-добрите голф комплекси в страната ни бяха достатъчно мъдри и изпратиха любимия сезон с доста силно парти под звездите, наслаждавайки се на щастието до последната му слънчева минута.

Повод за събитието, превърнало се в скъп спомен за 500-те му гости, беше юбилейният 10-и рожден ден на дизайнерския комплекс. Не кой да е, а именно Гари Плеър го откри през 2008 г. и очевидно красивите му пожеланията към това място са се превърнали в реалност.

Голф легендата не е единственият почетен гост на BlackSeaRama Golf & Villas през годините и ако трябва да сме точни, комплексът винаги е бил предпочитан домакин както на забележителни личности любители на голфа, така и на любителите на качествената почивка.

На тазгодишния рожден ден въздухът край Балчик се изпълни с прекрасната музика на джаз примата Хилда Казасян и Биг Бенд, а гвоздеят на вечерта бяха неостаряващите любимци на няколко поколения – самите музикални гиганти Stereo MC’s. С директен полет от Лондон англичаните вдигнаха настроението на всички присъстващи, а когато настъпи моментът да изпълнят всеизвестния си хит Connected, партито вече надмина очакванията дори и на организаторите. Всъщност трябва да отбележим факта, че носителите на две награди Brit Awards (за най-добър албум и за най-добро изпълнение на живо) споделиха своите впечатления за страната ни и те бяха поредната музика за нашите уши:

Много приятно място, позитивни и енергични хора, красиво море... Преди да дойда в BlackSeaRama Golf & Villas, не бях виждал Черно море по този начин – панорамния хоризонт, морето, което е навсякъде, докъдето ми стига погледът – чудесно е!“ 

За самата атмосфера, за пивките коктейли и вкусните гурме специалитети няма да влизаме в подробности, че ще погъделичкаме много сериозно и апетита ви.

Юбилейното парти на BlackSeaRama Golf & Villas показа истински хай левъл, премина наистина впечатляващо и им стискаме палци да превърнат богатите си на емоции и позитиви празници в красива традиция.

Посети някои интересни места в София.