Свежите напитки, които да не пропуснеш това лято

Всеки знае, че стане ли августовска жега, не отиваме никъде, без да се запасим с подходящия за горещото време освежаващ еликсир. Именно по този повод сме ти подбрали хидратираща селекция от най-добрите и най-новите примамливи като мираж летни напитки. Ще бъдат твой верен спътник по всяко време на денонощието – още от сутрешните тонизиращи занимания до забъркването на вечерните коктейлни миксове.

Локация: Made in Blue

FENTIMANS

Истински мираж в летните дни се материализира в лицето на Fentimans. Освежаваща напитка, толкова близо до природата, която елегантно комбинира всички свои благотворни качества с ненатрапчивия си ободряващ вкус.

Един реверанс към всичко красиво, което разцъфва под лъчите на слънцето,

тайната рецепта на Fentimans започва историята си в Англия. Първата напитка, с която създателят Томас Фентиман става прочут, е емблематичната джинджифилова бира, чийто вкус е непроменен и до днес. Томас въвежда традицията всички вкусове да са със специално обработени по естествен път съставки, което се превръща в ключа към истинската наслада.

Farfetch LTD
+359 88 738 2822

BELLINI

Малко неща са ни по-приятни от свежо, добре охладено просеко с плодове като компания на топлите дни. Главен герой в много романтични истории, които започват по подобен начин, е и коктейлният микс Bellini. Черпещ енергизираща сила от натуралния нектар праскова,

Bellini комбинира свежестта на природата с тръпчивата сладост на просекото.

Напитката е с крайно авантюристична история, кореняща се в малка каменна сграда по протежението на венецианските канали. По идея на Джузепе Чиприани нежният еликсир е чудесен летен аперитив за всякакви поводи и независимо от времето, което часовникът показва. Наслаждаваме му се без угризения и винаги в добра компания.

3 CENTS

Шедьовърът в семейството на газираните напитки – 3 Cents, е вече и на българския пазар благодарение на шоурума на Ibeco. С фин и елегантен вкус селекцията от вкусове на напитките 3 Cents са специално разработени от най-добрите майстори зад бара, за да отговарят на нуждите на всеки добър коктейл.

Охлаждащи и приятни – в горещите дни ги консумираме и самостоятелно.

Селекцията е от сода грейпфут, джинджифилова бира, средиземноморска сода с бергамот и мандарини, лайм тоник, класически тоник, сода и специалната средиземноморска напитка с естествен хинин, краставица и няколко вида билки.

А ако не си опитвал досега Руското муле, разбери повече за него тук.