Ново място в града: Boyana Academy

  • ул. \"Асен Георгиев\" 31, кв. Бояна гр. София, България
  • +359 889 036 050

Често ти се иска да избягаш от София, но времето да не ти го позволява. Най-хубaвото е, че Boyana Аcademy e точно това, от което имаш нужда, за да излезеш извън рамките на града. Само на 15 минути от центъра на София, ще намериш кът спокойствие със страхотна панорамна гледка към града, която ще те задържи за дълго там. Това не е страшно, защото има занимания по интереси за всеки. Като започнем от ястията по домашни рецепти, разхождащите из целия свят, минем през двата детски къта и стигнем до Академия Витоша – всичко говори за дълго и свежо прекарване.

Храната

Пресните билки и подправки са неизменна част от вкусните ястия, както и сезонните плодове и зеленчуци, които винаги намират място в менюто, което само по себе си е прекрасно.
Тестото за пица, хлябът и бургерите ни омайват с това, че се приготвят на място по специална рецепта. A месните продукти пък се избират много внимателно от български ферми, а качеството на морските дарове е нещо, което да опиташ веднага. Десертите не правят никакво изключение от домашните изкушения. Опитай онзи невероятен чийзкей с банани. Още си мислим за него.

Двата детски къта

Първият е вътрешният,  с пряка видимост от целия ресторант. И изпраща малките директно в джунглата. Вторият е външен, обезопасен и предлага истинско спокойствие за родителите – отново пряка визуална връзка.

Академия Витоша

Фактът, че Академия Витоша е толкова близо, носи няколко основни девидента – игрище за футбол и фитнес и уелнес зона. Все места, с които да съчетаеш полезното и много приятното.

Комбинацията от чудесната кухня, уютните линии на пространството и това, че си заобиколен от природа е най-силната предпоставка да ти е хубаво, точно като вкъщи. 

 

Изключителната гледка, която се разкрива към цяла София, е просто впечатляваща – реална предпоставка да се насладиш на обяд, вечеря, семеен празник или някоя секси среща.

 

 

Ето и един маршрут на Солун, ако няма да си в София.