ХРУПКАВИ ВКУСОТИИ В CICCIONE

  • УЛ. ХРИСТО БЕЛЧЕВ № 6, МЛАДОСТ 4 БИЗНЕС ПАРК, УЛ .ГЕН.ЙОСИФ ГУРКО №9
  • +359 882 503040 , +359 885 304020, +359 882 501599
  • 8:00 - 23:45

И през новия сезон Ciccione не спира да глези сетивата ни с нови предложения. Освен безкрайно вкусните домашни сладоледи, които няма да откриеш никъде другаде в столицата, сега можеш да си поръчваш и хрупкава гофрета. Кулинарното изкушение се приготвя всеки ден на място в заведението и може да бъде комбинирано с топка студен сладолед, който бавно да се разтапя върху топлия тестен шедьовър. А ако това ти звучи примамливо, изчакай докато го залееш с вкусен топинг, който ще придаде на сладкото вълшебство абсолютна завършеност.

Сега сигурно ще си кажеш, че не може да ядеш само сладки вкусотии, особено с наближаването на морския сезон. Щом предпочиташ нещо по-малко калорично, винаги можеш да се спреш на пицетите Ортолана или Спек.

Единият италиански специалитет е идеален за топлото време, защото умело комбинира гриловани зеленчуци, спанак и домати, подправени с черен сусам и сирене Таледжио, старателно подредени и поднесени върху здравословна черна багета. Спекът пък съчетава слънчеви доматки със спанак и лук, спек Зефентер, кашкавал и ароматна горгонзола.