ВЕЧНИТЕ ДЖЕНТЪЛМЕНИ

  • бул. Свети Наум 48
  • 087 687 6051
  • 11:00 - 23:30

We live in a men’s world… Всъщност, тази плоча не се ли изтърка? Времената се менят, епохите отшумяват, а онова, което се е смятало за константа вчера, днес изглежда като небивалица. Така е и с мъжете. Класическият образ на благородния принц, който отива на смъртоносен дуел за своята дама със същата отдаденост, с каквото бившият ви потъваше в дивана пред телевизора, вече е само в прашните книги. Идеално обезкосмен, или пък с вид на градски дървосекач със съответстващ Instagram филтър, в крайна сметка външният вид все още отстъпва пред качествата на истинския мъж. Вечният джентълмен, който няма епоха, мода и срок на годност. Онзи, който се е превърнал в еталон и ще съществува винаги, независимо от напредъка на телекомуникациите, Джъстин Бийбър и киселото мляко за мъже, защото... Защото просто така е устроен светът.

По повод 8 март персоналът на нашите приятели от Petru's се включва в една специална фотосесия, която показва вечните джентълмени, които винаги ще разтапят женските сърца. Когато изберем своя кавалер пък лесно можем да открием и коя от седемте зали на ресторанта ще ни стане любима...

АРТИСТЪТ

Пътищата към женското сърце са много, но най-краткият от тях минава през магазина за китари. Жените винаги са обожавали артистите и неслучайно най-желаните мъже на планетата са именно такива.  Артистичните мъже са спонтанни и винаги живеят за мига. Те често използват своята креативност, за да накарат своята дама направо да се главозамае. Та коя не би припаднала от вълнение, ако й посветят песен, напишат стих или нарисуват образа й? По този начин жената започва да се чувства наистина специална – артистът я прави своя муза и тя е на върха на щастието.  Особено когато нейният кавалер е и звезда, за която мечтаят милиони, но той е само неин. Вечеря със Синатра? О, да, моля!

БОХЕМЪТ

Животът е едно неспирно удоволствие – това е мотото на бохема, а коя жена не би искала да живее такъв живот! Той е цар на забавленията, а неговата дама го придружава навсякъде. С такъв мъж думата „ежедневие“ не съществува. Защо му е домакиня, която готви, като той може да заведе своята любима в най-хитовия нов ресторант? Характерът му е лек като душата и той през цялото време я кара да се смее истински. Има една известна поговорка, която твърди че има два начина за покоряване на женското сърце – единият е да си мъж със сила и власт, а другият – да си неустоим чаровник. За всички останали важи съветът да се научат да разказват вицове наистина добре, защото дамите се чувстват  прелестно в компанията на мъж, който ги кара да се забавляват. Това е бохемът.

АРИСТОКРАТЪТ

Силният и уверен мъж е фундамент за женска мечта. Той излъчва сила и добро самочувствие и кара всяка дама да се чувства едновременно защитена и наистина специална. Образът му е добил такава популярност сред жените, че служи като основа на огромна част на най-известните попкултурни образи. Истински мъжкар, непоклатим и толкова уверен, той е основата на герои-мечта за нежния пол като култовите Джеймс Бонд, Индиана Джоунс, Тузаря от „Сексът и градът“. Маниерите му винаги са перфектни и за него няма невъзможни неща, независимо дали става въпрос за вечеря в луксозен ресторант, диамантена огърлица или разходка до частния му остров. Разбира се, чарът му е неустоим и той може да има хиляди красавици, но избира именно нея – неговата най-прекрасна дама.

ЛОШОТО МОМЧЕ

Лошото момче е всъщност мъжът със свободен дух, който излита с вятъра, обикновено приземяващ го точно пред поредното вълнуващо приключение. Той може да кара мотор, или да не се притеснява да „се чупи“ от работа и да отведе своята любима на изненадващо пътешествие. Този мъж не се тревожи много-много от последствията – той просто прави онова, което му харесва. Всяка жена тайничко мечтае за такъв вид бунтар. Тя обожава свободолюбивия му дух, защото смята, че ще завладее и нея. Образът на лошото момче добавя усещане за младост и непокорност във връзката, които дамата с радост би опитала да опитоми... макар че в крайна сметка едва ли ще успее.

ЕКЗОТИЧНИЯТ

Той идва от далечна, непозната страна и притежава екзотична красота, сладък акцент и уникално виждане за света. Владее странни обичаи, има нестандартни познания и винаги е увит в облак от мистериозност. С него жената се пренася извън пределите на обичайното и се озовава в нов и толкова интересен свят. Мистериозността, която излъчва е очарователна, защото играе с въображението и любопитството. Всяка жена мечтае да счупи стереотипа, да опознае нови хоризонти и да преживее приключения, а екзотичният е превъплъщение на всичко това.

СЪПРУГЪТ-МЕЧТА

Една жена и добре да си живее в компанията на лоши момчета и бохеми, в крайна сметка пораства. Тогава идва той – семейният мъж. Стабилният партньор, който може да й осигури всичко, от което тя се нуждае. Той я закриля и се грижи за нея. На него може да разчита във всяка ситуация и знае, че той винаги ще е до нея. Партньор за цял живот, най-добрият баща за децата й, нейният най-добър приятел. Онзи, който ще й подари най-прекрасния подарък за 8 март – своята безрезервна любов.

Естествено любовта може да бъде изразена и под формата на прекрасна вечеря. Ние предлагаме ресторант Petru’s, в чиито осем тематични зали на 8 март всяка жена ще се почувства като истинска дама, благодарение на специално авторско празнично меню, приготвено от главния готвач Петър Янков, wellcome drink – шампанско и много други изкушения под формата на украшения.