BACKSTREET BOYS – IN A WORLD LIKE THIS

Бой бандата се завръща с нов сингъл и осми студиен албум

  • 26.07.2013
  • от Ели Цонова

 

Докато техни колеги като TakeThat решиха да се съберат за нов албум без Роби Уилямс, Backstreet Boys издадоха в пълен състав парче от предстоящия си албум, който излиза на 30 юли. "In A World Like This" е много ритмично и си личи, че момчетата са улегнали, както като мъже, така и като музиканти. Звученето им се е променило и е станало още по-уверено, а музиката им не е лигава тип "One Direction", а истински зряла.

Backstreet Boys, In A World Like This, албум

Албумът и парчета излизат точно навреме за 20-годишния юбилей на групата, която влезе в музикалната история през 93-та. Клипът към "In A World Like This" показва момчетата на един хълм сред красива природа, а режисьорът Дон Тайлър редува кадри с най-радостните и най-трагичните исторически моменти на последните 70 години, като посланието на песента е, че независимо от всички трагедии в световен мащаб, винаги ще имаме сила да продължим напред, благодарение на любовта.

Backstreet Boys, In A World Like This, албум

Ако искаш да видиш, че не е толкова лесно да направиш стилен клип, погледни как се изложи Calvin Harris с видеото към "Thinking About You".

Backstreet Boys, In A World Like This, албум