Highball Bar @Mish Mash Fest

Цветен уикенд в парка Заимов

0 коментара Сподели:

Този уикенд имаме удоволствието да те поканим на приключение в света на Johnnie Walker хайболите по време на Mish Mash Fest.

Само на 12 и 13 септември ще можеш както да се насладиш на новата колекция Johnnie Walker Highballs, така и да спечелиш страхотни награди.

Трите специални хайбола са с праскова, лимон и бъз, а какви са наградите, които можеш да спечелиш, ще разбереш, само ако дойдеш на място:

А ето и какво друго те очаква на събитието:

Есенен, уютен, пъстър и с вкус на спомен от лятото ще бъде вторият уикенд на септември, когато ще се проведе новото издание на Mish Mash Fest – Autumn edition.

Момичетата отново събират цветните таланти на най-добрите български дизайнери и творци за нова среща с много красиви неща, които са приготвили специално за вас!

На 12-ти и 13-ти септември в парк "Заимов" от 10 до 19 часа ще бъде много весело и красиво. Очаква ни зареждане с приятни емоции и новости от колекциите на български талантливи автори.

А за сладките приказки и още по-приятно настроение сред зеленината на парка ще можеш да се насладиш на страхотна музика, вкусна храна и разхлаждащи питиета и коктейли.

Входът е свободен, елате и доведете всички свои приятели! Носете само доброто си настроение на този шарен и усмихнат празник на таланта и добрия вкус!

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *