Stolichno HopS On Bus - София

  • 05.07.2019
  • София
  • вход лева

Опознай родината, за да я обикнеш. Опознай бирата, за да се потопиш завинаги в магията на вечната студена напитка за лятото. Stolichno са тук, за да предизвикат възприятията ти за съвършенството на хмела и да ти докажат, че има още какво да научиш за него. За да възпитат небцето ни на професионален дегустатор, те потеглят на пътешествие със своя Stolichno HopS On Bus из страната. В обикол­ката на родината те ще за­радват жителите на София, Бургас и Пловдив. А биреният автобус на Stolichno ще бръмчи из страната от 21 юни до 21 юли!

На спирките на Stolichno HopS On Bus - всяка от тях е посветена на различен стил Stolichno - ще можем да купим билети за автобуса, които на всичко отгоре ще ни носят и отстъпка в селектираните заведения. Част от маршрута са любимите ни лаборатории за коктейли, където ни очакват уникални бирени коктейли със Stolichno: „5L“, бар „Петък“, Wrong Bar, L‘Éphémère Bar и Social Bar. След като вече се отбиха в София веднъж, идва време за второто им гостуване тук. 

От 5 до 7 юли ще се насладим на биреното съвършенство, поднесено от майсторите на хмела от Stolichno. 

Още за посоките на щастливия бирен живот можем да открием в най-ценния артефакт това лято - картата на Stolichno. А за повече информация онлайн, следи страницата на Stolichno