Rethink Outsourcing: Валентин Йорданов, който вече познава асансьора на успеха

В добрия екип има кохезия

0 коментара Сподели:

Ако си спомним думите на Стив Джобс, великите неща не се правят от един човек, те се правят от група хора. А печелившият бизнес модел прилича на „Бийтълс“, чиито членове са се балансирали един друг, а общото е било много повече от сумата от отделните части. Когато се огледахме из корпоративния градски хоризонт за най-добрите Outsourcing компании, търсехме точно това – служители на senior позиции, които да разкажат за свързаността и комфорта да си част от нещо. В случай че и ти искаш да намериш сродната си офис душа, приятно ни е да ви запознаем!

Валентин Йорданов е само на 22, а вече добре познава асансьора на успеха.

В 60К бързо се изкачва от позицията Technical Support до Junior Shift Supervisor. Обича предизвикателствата и това, че всеки един случай е като пъзел, който трябва да се нареди. В момента работи по проект, тясно свързан с разработката на AI в компанията. И както винаги – дава най-доброто от себе си. 

С какво те спечели 60К?

В 60К не работиш с колеги, а с приятели. Запознах се с много и различни хора. Освен това 60К предлага професионална обстановка за работа и отношение. А историята на компанията е доказателство, че когато хората работят заедно като екип и полагат усилия, всичко е постижимо.

За какво отговаряш като Supervisor?

Най-вече за останалите екипи, но също и за по-приоритетни случаи, които получаваме. Такива случаи обикновено имат негативен ефект върху голяма част от бизнеса на нашите клиенти и трябва да бъдат разрешени възможно най-бързо.

Как разбра, че именно комуникацията с клиенти по технологични въпроси е твоето професионално амплоа?

Интересът ми към технологичния свят се появи още в гимназията, а след това започнах да надграждам знанията си. Мои роднини имаха сервиз за компютри, който започнах да посещавам с цел да научавам по малко за софтуера и хардуера, които използваме ежедневно. След време започнах работа там и се научих да комуникирам с клиентите. Харесва ми да помагам на хората и да разговарям с тях.

С всяка интеракция ъпгрейдвам способностите си.

Кой е сорс кодът на успеха?

Успехът в 60К може да се постигне лесно с постоянство и екипна работа. Изключително важна е и комуникацията между различните екипи, както и между колеги от един екип. Всичко това, дори когато работим от къщи, ни помага да поддържаме високите резултати, с които се гордеем.

Кое е най-новото от света на технологиите?

Електрически автомобил, в който скоростният лост ще е заменен от изкуствен интелект.

Ако след като се запознаеш с компанията смяташ, че мястото ти е в 60К, можеш да кандидатстваш за работа тук.

Ако искаш да научиш нов език.

Пусни се в Tik Tok с нас.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *