Колекция изцепки във форума „БГ Мама“

Нагледно доказателство, че някои мами у нас просто не ги слуша главата

  • 05.03.2019
  • от Миро Павлов

Следващите цитати са копи-пейстнати с оригинален правопис и пунктуация от теми във форума „БГ мама“. Няма коментари, защото просто загубихме дар слово.

"На много места пише, че забременяването може да стане до няколко дни след секс. А аз имам чувството, че като стана права и де що има сперматозоиди в мен изпопадват. Те намират ли си някакъв начин да се закрепват в тялото на жената за известно време? Естествено аз не бързам да ставам, но ..... не мога и да лежа цяла вечност"

"Този тунел, който се "вижда" преди смъртта, съм чела, че всъщност е гръбначният стълб, от където минава душата и излиза през фонтанелата"

"При язва как се приемат живите охлюви?"

"Всички инвитро деца са вампири! Но още сте твърде невежи за да го разберете..."

"Не мога да намеря темата за менопауза. Ще попитам тук - космите по краката ми опадаха около 90 % и не растат. Възможно ли е да е от менопаузата или е резултат на някакво заболяване?"

Виж повече: SIMONA FROM SOFIA: Бързи рецепти за красота в домашни условия

"Никога не съм обидила мъжа си ,никога не съм оставила несготвено и никога не съм му отказала секс"

"Перете ли си заедно гащи и чорапи? Аздаже отделям леви от десни чорапи! И гащите гледам да не се опират предно със задно на два чифта, че току- виж се чифтосали нещо..."

"Иначе за мен секциото беше по щадящо. Нямах проблеми с вдигането на тежко и не се е налагало някой да ме пасе 2 седмици."

"Кърмене е имало много преди да има молове. И моловете ги има, защото го е имало кърменето."

"Понеже не мога да го кажа с истинските думи "Да му бера лайката!""

"Имах страхотна събота, но сега кучката пръдна под масата."

"Малко глупав въпрос, но...Има ли някаква опасност, когато зъболекарят работи с машинка, когато има гръмотевици?"

"В Испания има много латинци, които са испаноговорящи."

"Правихме полов акт с приятеля ми."

"Аз доколкото четох, ваксината срещу варицела не предпазва от злостер?"

"Детето ми се зарази с едра шарка от яслата. Сложих захар до леглото за да мине по - лесно шарката - за умилостивяване на светицата и „баба Шарка”."

"Това молекулата на палмовата мазнина била с отворена структура и се свързвала с молекулата на човешката мазнина образувайки пластмаса"

"Момичета, трябва да се борим за мъжете си !!! От хубава по- хубава има, от умна по- умна... А мъжете - примитивни и първосигнални същества, мигнеш ли и губиш!"

"Много момченца карат количка за кукли с кукла в нея и не виждам нищо лошо в това .По скоро е някакъв бащин инстинкт да си играят на татковци. Не ме е страх че детето ще се зарази с геизъм."

"Да разкажа как моя ми подари годежен пръстен. Понеже не е по романтиката и аз се го опреквам, решил и той да направи нещо романтично. Та заведе ме на едно вирче в планината, взехме си китайска кухня и той нашия, решил да го сложи в прекрасно мазния ориз. Аз го нанизах с вилицата и като го видях си помислих- ха късмет- на китайката пръстена е паднал в ориза. После разбрах, че е годежният ми пръстен, а мъжът ми се разсърди, защото повече съм се радвала като съм си мислела,че е на китайката."

"Аз за един рожден ден на милото му поръчах масажистка вкъщи, като предварително му казах да чака изкъпан и по бельо. Той, обаче не знаеше за масажа, и като му звъннала на вратата мацката, си помислил,че съм му поръчала проститутка, та беше малко разочарован."

"Бебето е запекано."

"Напоследък със всички тези кулинарни предавания искам да попитам – мастурбирате ли на готвачи? Аз лично със се пипала на Ути"

"Каквото и да облечеш, важно е да не засенчваш булката! Мен за това две мой приятелки просто не ме поканиха, после пък продължиха да ме търсят"

"За да се научиш да свириш на музикален инструмент не се изисква никакъв талант...точно като да хванеш мотиката е !"

"Паразитите се събират в червата на пълнолуние,за да се размножат.затова прочистването е на пълнолуние."

"Допълнение: в зависимост от вида си, паразитите предизвикват няколко влечения - към храна, /много храна, все сте гладни, все не ви стига/, към сладко/шоколад, вафли, бисквити/, към алкохол, към наркотици, към цигари, към кофеин /постоянни кафета през деня/ и към безразборен секс."

"Космонавтите дишат точно по определен начин, за да могат да се предпазят от паразитите. Аз лично  дишам като тях най-малко по половин час на ден."

"От кърмене в легнало положение не ви ли увисват гърдите?"

"Жега ми е много. От климатика ме боли главата. Изпитвам и зверски глад за всичко. Искам на море, ама съм като кит. (отговор) Хич да не ти пука Повтаряй си, че на китовете точно в морето им е мястото. "

Виж повече: SIMONA FROM SOFIA: бюти тайни за защита от слънцето в града и морето

"Пробвахме какво ли не - четохме молитва, ходихме да леят куршум, да му баят, на семейна констелация, на психолог (аз, че той беше малък), капахме етерични масла за успокоение, сложих герданче от кехлибар, ходихме на манастир на някаква чудотворна икона, осветихме цялата къща, ръсих светена вода в леглото, сменяхме леглата... нищо не помагаше."

"Живея на първия етаж и имам мрежа на удушника........ято големи черни мухи влизат и излизат през отворите на удушника."

"Домакинята изглеждаше, а и се държеше малко като хамстер под упойка, обстановката с поносимо, но все пак парвенюшка и недомислена декорация -  будоарно прасковено-розови стени и в центъра на композицията  баш Дон Вито."

"Аз съм починала в много хотели с лоши отзиви и съм си идвала доволна."

"Не ревнувам, мъжът ми е специален агент и нищо не знам за работата му. Всичко е тайна - от време на време ми разказва за някоя красива колежка, но дотам. Не се ревнуваме - имаме си пълно доверие. понякога ходи на секретни командировки - не ревнувам и не подозирам - знам, че е верен. Ако се увлече по друга ще ме зареже веднага - така че - спокойна съм."

"Математиката е само начин на мислене. Но не и единствения начин на мислене. Не съм чула някой да е влязъл в болница, защото не може да изчисли дроб или синус. Но ако някой не обърне внимание на собствените си дробове или синуси неминуемо стига до болница. И никакви формули за съкратено умножение не могат да му помогнат."

"Понякога имам надеждата, че ще се върне и че ще се извини, но знам че шанса е около 3 %, защото накрая каза , че не иска да ме вижда и че никога няма да бъдем заедно каквото и да стане."

"Аз вчера купих едно кило доматка и беше изключително сладка и вкусна. Беше ми малко по-мека , може би от жегите , но аз я обичам твърда."

"Чух, че след кръводаряване се напълнява..Споделете опит. Искам да даря кръв безвъзмезно..но ме е страх да не надебелея, че отдавна се боря с килограми..сега отслабнах и не искам отново да стана дебела.."

"...напоследък ми е неприятно да ми го говорят. Харесва ми форумното общуване, има общуване ама няма звук."

За още изцепки от "БГ мама" виж втора част на статията.

Какво пък му има на Студентски град?!

Какво още се случва в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв