Извинявайте, бях пиян

Най-големите изцепки под алкохолно влияние евър

0 коментара Сподели:
drunk

Когато четеш това, вероятно ще се сетиш за снощи или поне една пиянска история, с която не се гордееш особено,

която не помниш добре, но за съжаление приятелите ти не са забравили. При някои пиянството води единствено до нестихващо бърборене, странни танцови изпълнения и понякога безразборна забивка. Други обаче могат да разкажат истории, с които да се посмееш на чужд гръб, да ти стане малко жал и дори да преосмислиш прекомерната употреба на алкохол.

С идването на онлайн пазаруването ознаменуваме и нова мода в пиянските изцепки.

Да, правилно предполагаш, това са интернет покупките, направени след неясно-колко-голяма доза алкохол. Така някои си купуват гоблен с лицето на Дейвид Бауи заедно с консумативи за бродиране или пък поръчват подаръци за трезвото си Аз на другата сутрин. Оказва се, че всеки път изненадата е вибратор. И да случвало ми се е!

drunk

В поредицата от абсурдни покупки се нареждат още:

мини циркова тента за котка, череп на коза и на алигатор, щраусово яйце, каяк, самурайски меч, онлайн уроци по руски. Двама запалени по боулинга и чашката приятели пък решават, че коридорът им е идеален за практикуване на спорта и мигновено поръчват кегли и топка. Друг пич е впечатлен от чорапи с акули, които уебсайт му предлага в една кротка вторнишка вечер.

Една от най-разпространените пиянски грешки е пращането на разнообразни послания до бившето гадже,

обикновено в малките часове на нощта. Други стигат и по-далеч, отпечатвайки бившата на пенокартон в реален размер и оставяйки творението пред вратата й, където тя живее с родителите си. Отново в името на любовта един симпатяга решава да подари цветя на приятелката си и залага на нестандартното.

drunk

Хрумванията под влияние на алкохол са наистина недостижими на трезва глава.

Какво ще кажете например за мъж, който по време на парти нахлузва спортен сутиен и увива торба за боклук около краката си, за да влезе в ролята на Ариел, малката русалка? Друг симпатяга пък се сприятелява с умрял енот, внася го със себе си на парти, разговаря с него, а после се прибира с трупа вкъщи и спи с него на пода цяла нощ. Неясните приумици не спират дотук. Един пиян пич отваря кутията си с цигари, набира номер, доближава опаковката до ухото си и започва да говори като по телефон. Друг пък се опитва да запали шишето си с бира като лула, докато отпива.

Идва време и за тежката артилерия.

Пиян тийнейджър решава, че ще е много по-вървежен, ако има белези по кожата си, за които да разказва. Именно така се ражда идеята негов приятел пушач да си гаси цигарите в ръката му. След изтрезняването болката е страшна, не пробвайте. При друг младеж нещата отиват още по-далеч, когато негов приятел от Нова Зеландия му показва нов начин за консумацията на текила – солта се подрежда на линии на бара и се шмърка като кокаин. Веднага след това се взима лимонът, който пък пръскате в очите си. Оцелелите след невъобразимия шок трябва да намерят шота текила въпреки морето от сълзи в очите си и да го изпият. Отново е по-добре да не опитвате. Както е хубаво да не си помисляте да пробвате вкуса на бензина, както прави някакъв пич в пияно състояние. Дълго след консумацията бензинът не се разгражда и седи в стомаха с тягостна тежест и привкус.

drunk

Когато алкохолът изтрива спомените от предишната вечер, е супер да имате приятели, с които да сглобите историята. Млада жена се буди с доста сериозни рани по ръцете си, за да разбере, че рано сутринта се е сбила с нахална чайка, която искала да изяде пицата й. Птицата не е била наясно, че няма шанс срещу алкохолния глад. Друга история разказва за група млади хора, които се събуждат в обор в някаква провинция, потънали в кравешки изпражнения. Досега не е ясно как са се озовали там.

Любител на животните пък се събужда с пор на каишка в леглото си. Не си спомня нищо от вечерта, но порът и досега живее с него.

drunk

Накрая нека отделим заслужено място на една от най-гадните пиянски изцепки – тази пред роднините. За коледните празници семейството на вече пораснал мъж с кариера се събира в къщата на родителите му. След много разпити и пощипвания по бузата, чашите с вино неминуемо се увеличават. Когато се смесват и с пунш, човекът къса лентата, за да се събуди по-късно под странните погледи на баба си и дядо си. Оказва се, че услужливите му роднини са заснели видео с липсващите му спомени. Там мъжът вижда как отривисто прегръща братовчед си и още по-ентусиазирано захапва зърното му. Цялото му семейство става свидетел на сценката, а братовчедът едва успява да спаси тази си част от тялото от поразяващата пияна челюст.

Е, още ли ви се пие?

И ако отговорът е да, прочети за нощта на петък срещу неделя.

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *