Няколко типа момчета, които всички момичета познават

Когато мъжете изчезнат, светът ще е без престъпления и с много щастливи дебели жени. Дотогава обаче има поне едена статия за мъже време...

0 коментара Сподели:

Здравейте! Аз съм момиче, имам приятелки, имам и приятели, имам познати, последователи в Instagram, френдове във Facebook. Поживяла съм 23 годинки и вече имам известни наблюдения над интересния феномен, познат още като първия човек, силния пол, творението, от чието ребро сме създадени – абе, за мъжете ще ви говоря.

Мъжете, този хомо сапиенс, когото срещаме всеки ден в метрото, на улицата, в бара, под бара, в собствения ни дом или легло. Мъжете – това истинско разнообразие от мистерии, загадки, абсурди и доста сладки характерни черти.

Всеки един представител на тестостероновия отбор е различен сам по себе си, но все пак искам да ви представя няколко основни групи, с които бихте могли да се сблъскате, ако вече не сте. Четете внимателно, няма да повтарям!

ФУТБОЛЯГАТА
Няма твое, няма мое, тука всичко е мачове, залози, купени съдии, продължения и дузпи. За това момче футболът не е спорт, той е религия. Закърмен с албумчета с футболисти, от крехка възраст притежава търговски дух, който се изразява от добро усещане за размяна на стикери на Роналдо пред блока.

Мисълта му тече като на Алекси Сокачев, а вечните дербита от типа Барса срещу Реал са му като втори рожден ден.

Ако е по-младичък, искрено се ядосва, че не помни лятото на 94-та, а ако все пак има някакви спомени, то държи на тях повече, отколкото на  колата си.

РЕЙСЪРЪТ
Споменах коли… За това момче колата е дом, светилище, храм, майка и баща. Ако някой ден обича жена с такъв плам, то за любовта им ще се пишат романи и ще се пеят песни.„Бебчето му” се тунингова, полира и излъсква педантично и редовно. Конете под капака сякаш са единственият повод за фукане, а спойлерът, тип пейката пред блока, е просто задължителен аксесоар. В тон с крилата фраза за времето – за него всичко е до време, а само колата е вечна.

ЗАВЪРЗАНИЯТ
Той си има Приятелка, да, с главно П. Той е обвързан, а най-вероятно е сгоден във Facebook. Това момче не просто е във връзка, то е едната част от сиамски близнаци. За съжаление му се е паднала частта на тялото, която явно е без собствен мозък. Малко прилича на някои майки и новородените им отрочета: „На нас ни растат зъби. Имаме колики. Ачка ни се.” Празнуват всеки месец на датата на първата си целувка и просто не се отделят един от друг. Толкова са си близки, че може би се следват и в тоалетната, знае ли човек.

FOREVER FRIENDZONED
Абе, каквото и да си говорим, е много лошо да попаднеш в тази черна дупка.

Животът за това момче е като един постоянен тройно критичен ден,  в който Меркурий е ретрограден, а Луната си прави каквото си поиска.

Той е изтласкан в приятелската зона, а, дами и господа, всички знаем, че от там излизане почти няма. Има големи шансове това момче да е влюбено именно във вас или в някоя ваша приятелка, но естествено, че вие не подозирате, защото го възприемате като „моето малко братче”. Братчетата и сестричетата не се целуват, като се напият, поне не и в нашето модерно съвремие. Замислете се!

ЛЪМБЪР-ХИПСТЪРЪТ
Той е много арт, много ъндърграунд, слуша само световнонеизвестни инди банди и се облича толкова зле, че изглежда стилно. Брада, татуировки, леко дълга коса и излъчване на вечно объркан младеж. Може би дрънка на китара, пише минималистични стихове или пък чете Буковски. А защо не и всичко взето заедно. Колкото по-мрачен, но отворен към насладите на живота, толкова по-добре. Момчето определено има мозък и може да омайва с думи, но ако ситуацията стане по-напечена, не го търсете.

ИНТЕЛЕКТУАЛЕЦЪТ
Той е онзи умник, който е бил най-големият зубър в училище, а в университета е бил член на всички студентски организации. Сега е преуспяващ млад мъж, който обича да пие изискани питиета и да разказва за поредния тийм билдинг, който е посетил, понеже фирмата, в която работи, е много „френдли”. Вече споменах, че е умен, но той е взел, че се е разхубавил, тича всяка сутрин, хапва сушита, пие смутита и е на „ти“ с всички нови технологии. Почти прилича на мъжа мечта – само ако не беше толкова скучен и педантичен.

За толкова години – толкова наблюдения. Хубавото е, че винаги се намира някой извън рамките, който не се побира в стереотипите и е повече от способен да класифицира нашия сложен женски вид, така че да ни шашне. Знаете как действа това, така че, дами, за да се ориентираме в мъжкия свят, винаги ще ни трябва и малко късмет. За мъжете и любовта познанията никога не са достатъчни.

Виж още една гледна точка по въпроса или какво да очакваш от мъжете мечта.

Сподели:
Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *