Go Guide Stay Home Festival: София на фулскрийн у дома

На stayhomefestival.bg ще те заведем отново на среща с любимите артисти на София

0 коментара Сподели:

Пощуря ли вече от мисълта, че и утре ще бъде същият ден, пак ще пиеш кафе с поглед през прозореца, блуждаещ до неясното бъдеще, където любимите ти градски места те приветстват с отворени обятия, а домашната кафе машина даже не е задължително притежание. Колко още? Колко още домашни лимонади ще забъркаме, опити за коктейли ще направим и даже теста за паста ще омесим? Къде са ни градските срещи, къде ни е мястото в бара… Да, София ни липсва толкова много.

Липсват ни кьошетата и дворовете, баровете и залите, ресторантите и пекарните, художниците и музикантите.

Знаем, че не само ние се чувстваме, сякаш възможностите за срещи с града се изплъзват през пръстите ни точно когато е най-хубавото време от годината за тях. Знаем, че и на теб всичко най-любимо от София ти липсва. И защото вярваме, че заедно можем да вдъхнем живот на града и да минимизираме несгодите, организираме ето този фестивал по идея на Влади Герасимов и Вероника Вапирова. 

Go Guide Stay Home Festival –

срещаме те с любимите градски хора, на познатите градски места, без да излизаш от дома. Животът днес е малко необикновен, но фестивалът се организира с генералната подкрепа на Takeaway.com, чиито ресторанти са отворени, за да ни доставят вкуса на познатото. 

Даваме фулскрийн на първото по рода си събитие у нас. Отваряме вратите на #StayHome Online Festival – едно голямо виртуално събитие, събиращо на едно място всички неща, които обичахме да правим в града. Срещаме те с любими артисти – музиканти, изпълнители и диджеи, но също и готвачи, йога учители, комедианти и коктейл мастъри.

Пренасяме града с емблематичните му локации и хора директно в дома ти,

за да ти припомним историите му и да покажем подкрепа към местата и хората, без които той нямаше да бъде толкова цветен.

На stayhomefestival.bg ще те заведем отново в някои от любимите барове и ресторанти на София, ще сготвим някои от емблематичните ястия, ще те поканим на лайв концерт, диджей парти или коктейл клас. Ще синхронизираме ума и тялото с йога. Минимизираме несгодите и отваряме сърцата си, за да подкрепим всички онези, които правят града ни толкова цветен.

В специално създадения сайт и в онлайн каналите на Go Guide в продължение на цял уикенд ще може да медитираш, спортуваш, учиш, твориш, танцуваш и пееш с любимите ти артисти. Ще снимаме в някои от познатите ти барове, клубове, ресторанти, за да ти припомним, че те са тук и скоро ще са отворени за всички нас.

Така стандартната роля на Go Guide да е мост между публика, артисти и локации отново ще е мисия възможна.

А ако искаш да подкрепиш артистите и местата, които ще видиш по време на фестивала, можеш да закупиш виртуален билет. Той не е задължителен, но ще бъде приятелски протегнатата ръка към хората, които иначе правят града ни толкова вълнуващ.

Go Guide Stay Home Festival се организира с подкрепата на Fashion Days, Modis, Easybook.bgThe Stars Group и Somersby.

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *